Voleibaliștii de la SCM U Craiova sunt hotărâți să obțină calificarea în faza următoare a Cupei Challenge

Echipa de volei masculin SCM U Craiova va disputa miercuri, 27 noiembrie, partida retur din turul 2 preliminar al Cupei Challenge în compania formației austriece Union Raiffeisen WALDVIERTEL .

Pentru a se califica în faza următoare a competiţiei, elevii lui Dănuţ Pascu trebuie să se impună cu 3-0 sau 3-1 şi să câştige setul de aur, pentru departajare.

În tur: Union Raiffeisen WALDVIERTEL – SCM „U” CRAIOVA 3-1 

Înaintea partidei de miercuri, de la ora 18:00, voleibaliștii de la SCM U Craiova se arată încrezători și așteaptă suporterii în număr cât mai mare la Sala Polivalentă.

Silviu Suson, jucător SCM Craiova: Întâlnim o echipă puternică. În tur ne-a învins cu 3-1 şi ne aşteaptă un meci foarte greu. Au un lot compact, dar trebuie să facem un joc bun şi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. De la acel meci, am evoluat la fiecare antrenament şi sunt sigur că putem face o figură frumoasă. Este o echipă de bătut, acum jucăm acasă şi ne putem califica.

Igor Jovanovic, jucător SCM Craiova:Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă incomodă. Faţă de meciul din tur, am câştigat la Dinamo şi suntem într-o formă mai bună. Important este să jucăm la potenţial maxim şi sunt sigur că ne vom impune. ”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM Craiova: “Echipa austriacă este una de luptători, omogenă şi în campionatul nostru ar fi în primele patru locuri. Au pregătit foarte bine primul meci şi ne pun în gardă pentru jocul de aici. Vom face tot posibilul să câştigăm cu 3-0 sau 3-1, pentru a ajunge la setul de aur, unde totul este posibil, contează foarte mult mentalul, partea psihică.  Aş spune chiar că ar fi ca la loviturile de departajare la fotbal.”

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

cupa challenge la volei masculinvoleivolei masculinvolei scm u craiova