Volei: România va participa cu 6 echipe la Competițiile Balcanice destinate voleiului juvenil

România va participa în lunile iunie, iulie și august 2017 la Competitiile Balcanice cu Echipele Naționale de volei speranțe, cadeți și juniori, atât la concursurile de feminin, cât și de masculin.

Cele 6 Echipe Naționale ale României vor lua startul la Balcaniada după următorul program:

Primii care intră în focurile competiției sunt voleibaliștii din Echipa Națională de volei masculin Speranțe, U17, care se vor deplasa în Bulgaria, la Stara Zagora, pentru a pune mâinile pe o medalie. Competiția va avea loc în perioada 23-27 iunie.

În data de 27 iunie 2017 intră în competiție Echipa Națională de volei feminin Junioare, U19, tricolorele urmând să dispute meciurile de la Balcaniada în Bosnia și Hertegovina, la Sarajevo. Partidele vor avea loc în perioada 27 iunie – 1 iulie,

În perioada 7-11 iulie Echipa Națională de volei feminin Cadete , U18, se va lupta pentru medalii în Kosovo, Pristina.

Tot în perioada 7 – 11 iulie 2017 participă la Balcaniada și Echipa Națională de volei feminin Speranțe, U16. Tricolorele își vor întâlnii adversarelor la Sofia, în Bulgaria.

Echipa Națională de volei masculin Juniori, U20, participă la Balcanida în Kosovo, Pristina, iar competiția va avea loc în perioada 12-15 iulie.

Ultimii care vor participa la competiția Balcanică sunt jucătorii din Echipa Națională de volei masculin Cadeți,;U19, aceștia urmând să dispute meciurile în perioada 8-12 august 2017.

007sport007sport.robalcaniadavoleivolei cadetivolei femininvolei juniorivolei tineret