Volei masculin: Zalăul și Galațiul, în fața celui mai important eveniment al anului, SuperCupa României

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, în Sala Polivalentă din Ploiești se va disputa cea mai așteptată competiție de volei masculin a anului, SuperCupa României.

Față în față se vor afla ACS Volei Municipal Zalău, Campioana României în Divizia A1 în sezonul 2016-2017, și CS Arcada Galați, câștigătoarea Cupei României în 2017.

Cele 2 adversare s-au întâlnit și în Finala Cupei României din acest an, meci în care CS Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0, după ce în urmă cu doar câteva zile cele 2 jucaseră meciul care a decis Campioana în Divizia A1, partidă în care de această dată a câștigat Volei Municipal Zalău la scorul de 3-0.

În sezonul trecut SuperCupa României s-a jucat doar la volei feminin, orașul de pe Bega fiind gazda echipelor CS Volei Alba-Blaj și CSM Târgoviște. Meciul s-a jucat în luna decembrie 2016. În Sala ”Constantin Jude” din Timișoara s-a impus formația din Târgoviște care a închis partida la scorul de 3-2.

Din păcate competiția masculină din sezonul trecut nu s-a mai desfășurat din cauza programului extrem de încărcat al echipelor care trebuiau să își dispute titlul: SCM U Craiova – Campioană în Divizia A1,sezon 2015-2016, și ACS Volei Municipal Zalău – câștigătoarea Cupei României din 2016.

acs volei municipal zalaucs arcada galatiSupercupa RomânieiSuperCupa Romaniei la volei masculinvoleivolei masculin