Volei masculin: Vicecampionii va asteapta la “Cupa Radu Zamfirescu”

Sala Polivalenta din Craiova va gazdui in perioada 21-23 septembrie 2017 a VI-a editie a turneului “Cupa Radu Zamfirescu, turneu amical ce este organizat in fiecare an de echipa de volei masculin SCM U Craiova.

Vicecampionii Romaniei la volei masculin vor primi vizita a 3 formatii: CS Unirea Dej, CSM Bucuresti si LMV Tricolorul Ploiesti. In cele 3 zile de competitie voleibalistii din Craiova conteaza pe sprijinul publicului la primele meciuri pe care le vor disputa pe teren propriu in acest stagiu de pregatire al noului sezon.

Intreaga echipa se arata increzatoare si considera turneul de la Craiova un pas inainte in omogemizarea relatiilor de joc.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:“Este un nou început pentru echipa de volei. Va fi un sezon interesant, cu multe noutăţi în lotul nostru. Suntem în creştere, încă legăm relaţii de joc şi este prematur să tragem concluzii momentan.”

Jani Peterri SIPPOLA, jucător S.C.M. Craiova:“Mă bucur că am venit la Craiova, îmi place acest oraş şi sper să ajut echipa să obţină performanţe. M-am integrat foarte bine în lot şi aceste partide amicale ne vor ajuta să legăm mai bine relaţiile de joc. Va fi un campionat foarte puternic, sunt multe echipe bune, însă trebuie să arătăm că suntem o formaţie cu jucători foarte buni.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:„În această perioadă de pregătire nu mă interesează rezultatele, ci modul în care evoluează jucătorii. Să nu uităm că în acest an competiţional avem şapte jucători străini, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum la noi. Avem o echipă solidă, iar partea de omogenizare începe să funcţioneze din ce în ce mai bine. Sper ca la finalul turneului “Cupa Radu Zamfirescu” să pot spune că formăm o echipă competitivă şi că suntem foarte aproape de începerea noului sezon.”

Programul turneului amical „Cupa Radu Zamfiresc” arata astfel:
21.09.2017, ORA 17.00: S.C.M. “U” CRAIOVA – C.S. UNIREA DEJ
21.09.2017, ORA 19.00: L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI – C.S.M. BUCUREŞTI
22.09.2017, ORA 16.30: L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI – C.S. UNIREA DEJ
22.09.2017, ORA 18.30: S.C.M. “U” CRAIOVA – C.S.M. BUCUREŞTI
23.09.2017, ORA 11.00: C.S. UNIREA DEJ – C.S.M. BUCUREŞTI
23.09.2017, ORA 13.00: S.C.M. “U” CRAIOVA – L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI

cs unirea dejcsm bucuresticupa radu zamfiresculmv tricolorul ploiestiscm u craiovavoleivolei masculinvolei scm u craiova