Volei masculin: Tricolorul Ploiesti conteaza pe sprijinul publicului in meciul retur cu Lausanne UC din Challenge Cup

Miercuri 29 noiembrie, cu incepere de la ora 18:00, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti va fi gazda partidei retur din runda de calificare pentru faza principala a Challenge Cup dintre LMV Tricolorul Ploiesti si formatia elvatiana Lausanne UC.

Tricolorii au nevoie de o victorie la scorul de 3-0 sau 3-1, dar si castigarea “setului de aur” pentru a obtine calificarea in faza principala a competitiei, dupa ce in prima mansa a turului secund au pierdut pe terenul echipei elvetiene la scorul de 3-0 (25-21, 25-19, 25-22).

Formatia LMV Tricolorul Ploiesti aflata in forma perfecta de joc, ca urmare si a ultimelor partide castigate in campionatul intern, ultima data ploiestenii reusind sa se impuna chiar pe terenul echipei Campioane – Zalau, conteaza in meciul din Cupele Europene pe sprijinul publicului ploiestean.

Echipa din Ploiesti asteapta un numar cat mai mare de suporteri in Sala Olimpia si promit ca cei prezenti vor avea parte de un spectacol sportiv.

”Voi toti, suporterii echipei noastre, sunteti o parte importanta din familia noastra si ne dorim sa veniti in numar cat mai mare la sala pentru a vedea un spectacol sportiv.
Voleiul, ca orice sport de altfel, exista prin spectator. Este o senzatie unica si un privilegiu ca sportivii sa joace cand sala este plina.
Ne vedem maine la ora 18:00!
Va multumim si va asteptam!” a fost mesajul transmis de echipa LMV Tricolorul Ploiesti pe pagina oficiala de facebook.

Intrarea la meciul dintre LMV Tricolorul Ploiesti si Lausanne UC este libera.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cuplmv tricolorul ploiestivoleivolei masculin