Volei masculin: Steaua a învins Craiova și a câștigat ”Cupa Steaua 2017”

Sâmbătă în Sala ”Mihai Viteazul” din București s-au disputat ultimele 2 partide din cadrul turneului amical ”Cupa Steaua 2017” la volei masculin, competiție organizată de formația CSA Steaua București, echipă care a și câștigat turneul.

Finala competiției s-a disputat între 2 echipe care în noul sezon competițional 2017-2018 își doresc să ajungă cât mai sus în Divizia A1: CSA Steaua București și Vicecampioana României, SCMU Craiova.

Partida dintre cele 2 adversare a fost una spectaculoasă, cu multe faze frumoase și întinsă pe 5 seturi, nici una dintre echipe nedorind să cedeze cu ușurință. Voleibaliștii antrenați de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru au reușit să înceapă bine partida adjudecându-și primul set, după care au cedat următoarele 2 acte echipei conduse de Bogdan Tănase și Răzvan Roșu.  Setul 4 a aparținut din nou echipei alb-albastre, care a reușit să ducă meciul în decisiv. Steaua a închis ultimul set la o diferență de 7 puncte.

CSA Steaua București  – S.C.M. „U” Craiova 3-2 (20-25, 25-22, 25-23, 22-25, 15-8)

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:„Ultimul meci a fost ca o adevărată finală, cu multe faze spectaculoase. Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor, însă mai avem câteva lucruri de pus la punct.”

În celălalt meci al zilei, bulgarii de la Hebar s-au impus cu 3-1 la seturi în fața celor de la Știința București.

Clasamentul final al competiției a fost:

  1. CSA Steaua București 8 puncte
  2. SCM U Craiova 7 puncte
  3. Hebar Padardzik (Bulgaria)) 3 puncte
  4. CS Știința București 0 puncte

csa steaua bucuresticupa steaua 2017scm u craiovavoleivolei masculin