Volei masculin: Steaua București poate detrona Campioana, meciul va fi televizat | Programul etapei a 5-a

Etapa a 5-a a Diviziei A1 la volei masculin va debuta vineri, 27 octombrie, cu derby-ul dintre CSA Steaua București și Campioana României, ACS Volei Municipal Zalău.

Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” va fi gazda unui adevărat duel, obiectivul principal al echipei gazde, Steaua, fiind obținerea celor 3 puncte puse în joc și detronarea Campioanei. Cele 2 formații sunt vecine de clasament, fiind despărțite de doar 2 puncte, ACS Volei Municipal Zalău situându-se pe prima treaptă a podiumului cu 11 puncte, în timp ce Steaua București ocupă locul secund cu 9 puncte. Echipa Campioană este singura formație din campionat neînvinsă în acest start de sezon, având 4 victorii din tot atâtea meciuri. O victorie a echipei Steaua București, de 3 puncte, iar ajuta pe aceștia să devină noii lideri ai Campionatului.

„Meciul de vineri îl considerăm greu, având în vedere ca jucăm cu o echipă care se bate din nou pentru titlu, dar asta nu ne împiedică să câștigăm chiar dacă echipa din Zalău sezonul trecut a ieșit campioană. Avantajul este de partea noastră, datorită faptului că jucăm acasă și avem suporterii alături de noi, cărora promit că le vom oferi un spectacol cât mai frumos,” a declarat căpitanul formației roș-albastre, Nicolae Ghionea, conform paginii de facebook Steaua Volei.

Derby-ul dintre CSA Steaua București și ACS Volei Municipal Zalău va fi în direct la Digi Sport. Pentru cei care vor să susțină cele 2 echipe intrarea la partidă se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 10 lei. Tichetele de acces se pot achiziționa direct de la sală înainte de începerea partidei.

Etapa a 5-a va continua sâmbătă, 28 octombrie, cu celelalte 5 partide. Vicecampioana României, SCM U Craiova, va primi în Sala Polivalentă din Craiova vizita formației CS ”U” Cluj. Meciul dintre cele două adversare va începe la ora 17:30.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:Ne aşteaptă un meci în care trebuie să fim atenţi, să nu fim surprinşi de echipa din Cluj. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să obţinem cele trei puncte. Este un campionat imprevizibil, cu multe surprize şi nu avem voie să facem paşi greşiţi. ”
Ion TELELEU, jucător S.C.M. Craiova:“Va fi o partidă dificilă cu “U” Cluj, care a făcut câteva surprize în acest sezon. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă un program dificil în partidele viitoare, de aceea sâmbătă nu trebuie să facem paşi greşiţi. O luăm meci cu meci, ne omogenizăm şi sper să avem rezultate bune.”

Tot sâmbătă, dar de la ora 17:00, va avea loc o altă confruntare a echipelor din Capitală, de această dată vor fi față în față CSM București și CS Dinamo București. La derby-ul de București intrarea va fi liberă.

Echipa cu un start surprinzător de bun în acest sezon, CS Unirea Dej, va primi vizita formației nou promovate – CSU UV Timișoara. Disputa care va începe la ora 18:00, va avea loc în Sala Sporturilor din Dej.

O altă partidă unde intrarea va fi liberă va avea loc în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați, acolo unde echipa locală, CS Arcada, va primi vizita celor de la CS Știința Explorări Baia Mare. Partida va începe la ora 18:30. Cei prezenți la spectacolul voleibalistic se vor putea delecta și cu momentele artistice oferite de trupa de majorete – Black Dance.

După prima victorie obținută de la promovarea în primul eșalon voleibalistic, pe terenul tot unei nou promovate, formația CSS 2 CNE Baia Mare va primi sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, vizita voleibaliștilor de la LMV Tricolorul Poiești.

Programul etapei a 5-a în Divizia A1 va cuprinde următoarele partide:
Vineri 27.10.2017
CSA Steaua București – ACS Volei Municipal Zalău, ora 19:30, în direct la Digi Sport
Sâmbătă 28.10.2017
CS Unirea Dej – CSU UV Timișoara, ora 18:00
SCM U Craiova – CS ”U” Cluj, ora 17:30
CS Arcada Galați – CS Știința Explorăsi Baia Mare, ora 18:30
CSM București – CS Dinamo București, ora 17:00
CSS 2 CNE Baia Mare – LMV Tricolorul Ploiești, ora 18:00

Clasamentul în Divizia A1 după 4 etape se prezintă astfel:
1 ACS Volei Municipal Zalău – 11 puncte
2 CSA Steaua București – 9 puncte
3 CS Arcada Galați – 9 puncte
4 LMV Tricolorul Ploiești – 8 puncte
5 CSM București – 7 puncte
6 CS Unirea Dej – 7 puncte
7 SCM U Craiova – 6 puncte
8 CS Știința Explorări Baia Mare -5 puncte
9 CS ”U” Cluj – 4 puncte
10 CS Dinamo București – 3 puncte
11 CSS 2 CNE Baia Mare – 3 puncte
12 CSU UV Timișoara – 0 puncte

acs volei municipal zalaudivizia a1 la volei masculinsteaua voleivoleivolei masculinvolei scm u craiova