Volei masculin: Steaua București învinsă greu de Benfica în optimile Cupei Challenge

Joi – 18 ianuarie în Sala ”Mihai Viteazul” din București echipa de volei masculin Steaua București a disputat partida tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei Challenge în compania formației Sport Lisboa e Benfica din Portugalia.

Roș-albaștrii au pierdut partida la capătul a 5 seturi. Voleibaliștii antrenați de Bogdan Tănase au reușit să își adjudece primul set al partidei la o diferență de 4 puncte, însă au capitulat în următoarele 2 acte ale partidei. La 2-1 pentru echipa oaspete, steliștii au reușit să revină în joc, să egaleze, și să după partida în decisiv.

CSA Steaua București – Sport Lisboa e Benfica 2-3(25-21,16-25,17-25,25-20,11-15)

Cele mai multe puncte ale formației bucureștene au fost înscrise de Matei – 12(2), urmat de Nemeth cu 12(2) puncte și Cubrilo cu 10(6) puncte. Și la serviciu cei 3 voleibaliști ai echipei Steaua București au fost pe primele locuri, Matei cu 11 reușite, Nemeth – 10, Cubrilo – 7. Echipa roș-albastră a obținut multe puncte și din serviciu: Cherbeleață – 3 ași, Kostic – 2 ași, Nikolic și Kouki câte un as. La blocaj Cubrilor și Kostic au avut câte 2 reușite fiecare, în timp ce la interceptie Nemeth a încheiat partida cu un procentaj de 43%, Lakceviv – 33 % și Nikolic – 22%.

Meciul retur dintre Benfica și Steaua va avea loc în data de 31 ianuarie în Portugalia.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cupSport Lisboa e Benficasteaua voleivoleivolei masculin