Volei masculin: Steaua București a câștigat și partida retur din 16-imile Challenge Cup și s-a calificat în faza următoare

De 89 de minute a avut nevoie formația CSA Steaua București pentru a-și asigura calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge. Echipa roș-albastră a obținut o nouă victorie în minimum de seturi, de această dată pe teren propriu,  în fața formaței slovace VK KDS-šport Košice.

Voleibaliștii steliști au avut emoții în ceea ce privește încheierea partidei doar în setul 3, ultimul act al meciului fiind câștigat în prelungiri, 30-28. CSA Steaua București reușește astfel să se califice în optimile de finală ale Challenge Cup în urma a două victorii în minimum de seturi.

CSA Steaua București – KDS-sport Kosice 3-0(25-22,25-20,30-28)

Kouki de la Steaua București a reușit să încheie partida cu 12(5) puncte, Johnson cu 11(5) puncte și Matei cu  8(4) puncte. La serviciu câte 2 ași au fost reușiti de jucătorii Nemeth și Kouki, iar la intercepție același Kouki a avut un procentaj de 29%. Și la blocaj Kouki a avut 2 reușite, același număr de blocaje fiind realizate și de Johnson.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cupsteaua voleiVK KDS Šport Košicevoleivolei masculin