Volei masculin: SCM U Craiova a obținut prima victorie în deplasare

Startul returului Diviziei A1 la volei masculin a adus pentru echipa SCM U Craiova victoria mult așteptată din deplasare. Alb-albaștrii s-au impus la Baia Mare în fața echipei CSS 2 CNE UKRO.

Formația antrenată de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru a încheiat partida jucată în deplasare în minimum de seturi, la capătul unui meci în care echipa nou promovată din Baia Mare nu a pus mari probleme.  Ene și Mirko au fost jucătorii din echipa olteană care au încheiat meciul cu câte 12 puncte fiecare, urmați fiind de Hohne cu 9 puncte. De la CSS 2 s-a evidențiat Magdaș care a reușit 12 puncte.

Și în primul meci din acest sezon în care cele 2 formații s-au întâlnit în Sala Polivalentă din Craiova, SCM U Craiova s-a impus la capătul a 3 seturi.

Pentru formația din Bănie este prima victorie din acest sezon în deplasare, oltenii fiind învingători doar pe teren propriu în turul campionatului.

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – SCM U Craiova 0-3(14-25,19-25,14-25)

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare: Magdaș – 12 puncte, Pastean – 7 puncte, Talpă – 6 puncte, Abrudan – 3 puncte, Monga – 2 puncte, Versenyi – 1 punct, Popovici – 1 punct.
SCM U Craiova: Ene – 12 puncte, Mirko -12 puncte, Hohne – 11 puncte, Blagojevic – 9 puncte, Olteanu – 7 puncte, Sippola -1 punct, Valez – 1 punct.

SCM U Craiova acumulează 18 puncte în clasament și se menține în  continuare pe poziția a 6-a, în timp ce CSS 2 CNE Baia Mare ocupă locul 11 cu 7 puncte.

În etapa a 13-a SCM U Craiova va primi vizita formației LMV Tricolorul Ploiești, în timp ce echipa CSS 2 CNE UKRO Baia Mare se va deplasa acasă la CS Arcada Galați.

Urmărește-ne pe Facebook:

css 2 cne baia maredivizia a1 la volei masculinvoleivolei masculinvolei scm u craiova