Volei masculin: SCM U Craiova lupta cu turcii in ultimul meci al anului 2017

Miercuri – 20 decembrie, cu incepere de la ora 18:00( ora Romaniei), echipa de volei masculin SCM U Craiova va disputa ultima partida a anului 2017 impotriva formatiei Ziraat Bankasi Ankara, din Turcia.

Partida retur din cadrul 16-imilor Cupei CEV se va disputa in Sala Mustafa Dagistanli Spor Salonu din orasul Samsun.

Pentru echipa olteana meciul din Turcia este o adevarata batalie pentru calificare in faza urmatoare, dupa ce in meciul tur disputat la Craiova, echipa turca s-a impus fara probleme la scorul de 0-3(22-25.16-25.17-25).

Desi au sanse minime de calificare, atat antrenorul, cat si jucatorii spera ca la finalul partidei sa iasa cu fruntea sus si cu o prestatie buna. “În Turcia, mă interesează să avem o prestaţie bună, pentru că este greu să ne calificăm dacă ne gândim la valoarea adversarilor, a declarat Danut Pascu. Si capitanul formatiei alb-albastre, Bogdan Ene, se arata precaut atunci cand vorbeste despre sansa echipei sale in fata puternicei echipe din Turcia: „În Turcia, trebuie să avem o evoluţie foarte bună, să creştem de la meci la meci şi să ieşim cu capul sus din această aventură europeană.”

Urmărește-ne pe Facebook:

cev cupvoleivolei masculinvolei scm u craiovaZiraat Bankasi Ankara