Volei masculin: SCM U Craiova la un pas de semifinalele Cupei Romaniei | Final de an intens pentru echipa din Banie

Echipa de volei SCM U Craiova va disputa miercuri – 13 decembrie, cu incepere de la ora 18:00, partida retur din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei la volei masculin.

In Sala Polivalenta din Craiova, echipa din Banie va primi vizita formatiei CSM Bucuresti. In partida tur din sferturile de finala, oltenii s-au impus pe terenul formatiei bucurestene la scorul de 3-1(25-15.25-19.23-25.25-15) si mai au nevoie doar de 2 seturi in partida din retur pentru a se califica in Final Four-ul Cupei Romaniei.

Dupa meciul din Cupa Romaniei la care sunt asteptati cat mai multi suporteri alaturi de echipa, SCM U Craiova va primi vizita formatiei LMV Tricolorul Ploiesti in meciul din etapa a 13-a a Diviziei A1 la volei masculin. Meciul dintre cele doua formatii se va disputa sambata – 16 decembrie, de la ora 12:45, si va fi transmis in direct la Digi Sport.

„În Turcia, mă interesează să avem o prestaţie bună, pentru că este greu să ne calificăm dacă ne gândim la valoarea adversarilor.”

Anul 2017 este incheiat de echipa SCM U Craiova in deplasare in Turcia, unde va disputa partida retur din cadrul 16-imilor de finala ale Cupei CEV in compania formatiei Ziraat Bankasi ANKARA. Meciul se va disputa in Sala Mustafa Dagistanli Spor Salonu din Samsun, miercuri 20 decembrie.
Inaintea meciului din Cupa Romaniei, Bogdan Ene – capitanul formatiei alb-albastre si antrenorul formatiei – Danut Pascu si-au spus parerea despre ultimele meciuri ale finalului de an.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova: “Venim după o primă victorie în deplasare, cu echipa a doua din Baia Mare. Sperăm ca miercuri să obţinem calificarea în Final Four-ul Cupei României, ceea ce ar însemna foarte mult pentru noi. Sâmbătă întâlnim echipa din Ploieşti, care este foarte bună. Sper să reuşim să recuperăm punctele pierdute, în tur, la Ploieşti. În Turcia, trebuie să avem o evoluţie foarte bună, să creştem de la meci la meci şi să ieşim cu capul sus din această aventură europeană.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:Ne aşteaptă un final intens de campionat. După deplasarea lungă de la CSS 2 Baia Mare, urmează două meciuri foarte grele cu CSM Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti. Trebuie să muncim să încercăm să scoatem cât mai multe puncte. În Turcia, mă interesează să avem o prestaţie bună, pentru că este greu să ne calificăm dacă ne gândim la valoarea adversarilor.”

Urmărește-ne pe Facebook:

cev cupcsm bucuresti voleiCupa Romaniei la volei masculindivizia a1 la volei masculinvoleivolei masculinvolei scm u craiova