Volei masculin: România U17 a pierdut meciul cu Estonia de la Turneul de calificare din Bulgaria

Meciul cu numărul 2 al Echipei Naționale de volei masculin U17 a României de la Turneul de calificare din Bulgaria pentru Etapa Finală a Campionatului European a adus și prima înfrângere în dreptul tricolorilor.

România U17 a pierdut la capătul a 4 seturi partida disputată în compania formației similare din Estonia. Adversara tricolorilor a reușit să câștige primele 2 acte ale meciului, urmând ca setul 3 să fie dominat clar de România. Partida s-a încheiat o dată cu setul 4 care a fost câștigat de voleibaliștii estonieni.

RomâniaEstonia 1-3 (23-25,13-25,25-21,15-25)

Cel mai bun jucător român în partida cu Estonia a fost Badea Cristian de la CNNT Craiova care a reușit să încheie partida cu 13(6) puncte, 9 atacuri reușite, 2 ași și 2 blocaje. Din echipa României s-au mai remarcat astăzi și jucătorii: Salatioan Michael Christian care a încheiat meciul cu 8(3) puncte, 5 atacuri, 2 ași și procentaj de 33% la preluare. Pop Gabriel Ionut a reuit 2 ași și cel mai mare procentaj la intercepție de 40%. Constantinescu Tudor a reuși 2 ași, în timp ce liberoul Săvoiu Costin Adrian a avut 26% procentaj la preluare. La blocaj o contribuție a avut și Holota Adrian care a avut 2 reușite.

După primele 2 etape ale turneului de calificare România se situează pe poziția a 2-a cu 3 puncte, echipa calificată în Turneul Final urmând să se afle la finalul competiției din Bulgaria.

Ultimul meci al Naționalei U17 a României de la Turneul din Bulgaria va avea loc sâmbătă 15 aprilie de la ora 18:30 în compania țării gazdă.

007sport007sport.rovoleivolei masculinvolei masculin u17volei romania