Volei masculin: Naționala Universitară a disputat meciuri de pregătire cu Steaua București

La începutul acestei săptămâni(luni – 14 august și marți – 15 august) Echipa Națională de volei masculin a României a jucat 2 partide de pregătire în compania formației CSA Steaua București, meciurile disputându-se înaintea plecării tricolorilor la cea de a 29-a Ediție a Universiadei de vară, din Taipei.

În cele 2 meciuri disputate la Izvorani și în Sala Mihai Viteazu, echipele au încercat să își creeze o cât mai bună legătură între jucătorii aflați pe teren. Fiecare dintre cele două formații a câștigat câte o partidă, scorul fiind în oglindă în cele 2 partide: 3-1 în primul meci pentru Naționala Universitară și 3-1 în al doilea meci pentru Steaua București.

Tănase Bogdan antrenorul principal CSA Steaua București:Pentru noi aceste două meciuri de pregătire nu sunt edificatoare din cauza perioadei de pregătire în care ne aflăm, dar am avut ocazia să vad nivelul tehnic al fiecăruia și unde se mai pot face îmbunătățiri. Vom continua perioada de acumulare fizică, urmând ca din luna septembrie să începem seria turneelor amicale. M-a bucurat și am rămas plăcut uimit de prezența spectatorilor în sală la acest amical și am speranța că oamenii vor continua să vină, chiar în număr mai mare, la meciurile de volei ale CSA Steaua”.

Echipa Națională de volei masculin a României va participa în perioada 19-31 august la a 29-a ediție a a ”Summer Universiade” ce se va desfășura în Taiwan, în orașul Taipei.
Lotul ce va reprezenta România va fi alcătuit din:
Ridicători:
Georgescu Andrei
Dumitru Claudiu
Centri:
Olteanu Răzvan
Vologa Robert
Mocanu Codrin
Secunzi:
Suson Silviu
Bălean Rareș
Miron Cătălin
Iftimie Marius
Fals:
Matei Ciprian
Bontea Gabriel
Libero
Cămui Paul
Antrenor principal: Dănuț Pascu
Antrenor secund: Macarie Ovidiu
Maseur: Mirel Popa

În urma tragerii la sorți Echipa Națională Universitară de volei a României a fost repartizată în Grupa C de calificare alături de alte 5 formații: Rusia, Chile, Cehia, Australia și Hong Kong.

csaa steaua bucurestiEchipa Nationala de volei masculin a Romanieiuniversiada taipeivoleivolei masculin