Volei masculin: Începe spectacolul voleibalistic, începe Divizia A1 | 2 partide din prima etapă sunt transmise la Digi Sport

Sâmbătă, 7 octombrie, se dă startul unui nou sezon competițional în primul eșalon voleibalistic românesc –Divizia A1. Începe spectacolul la fileu, iar cele 12 echipe vă așteaptă în sălile de sport să le fiți alături.

După o vacanță lungă în care fiecare echipă a încercat să se întărească cât mai bine și să se pregătească pentru un sezon 2017-2018 mult mai spectaculos.

După o vară în care unii au spus pas voleiului datorită problemelor financiare – CS Volei Caransebeș, și mai apoi CS Știința Bacău, iar alții au primit o șansă de a evolua la cel mai înalt nivel: CSU UV Timișoara – echipă din divizia secundă și CS ”U” Cluj – echipă retrogradată.

După o perioadă intensă de pregătire în care echipele ce ne vor încânta în Divizia A1 și-au pus la punct tacticile de joc, au organizat turnee, au câștigat cupe,și-au cunoscut adversarii din noul sezon, au pierdut din jucători și și-au adus noutăți în formații.

Iată că de sâmbătă atacurile, blocajele, fazele spectaculoase și emoția se întorc din nou pe teren, într-un sezon ce se anunță interesant, iar obiectivele stabilite de către echipe vor da naștere la adevărate confruntări la fileu.

Prima etapă a sezonului 2017-2018 începe cu un derby. Sala ”Mihai Viteazul” din București va fi gazda confruntării dintre CSA Steaua București și LMV Tricolorul Ploiești, 2 echipe ce își doresc să ajungă cât mai sus la finalul sezonului. Partida din Capitală va fi în direct la Digi Sport, sâmbătă de la ora 16:00.

Tot la Digi Sport, dar de această dată luni, 9 octombrie, Campioana ACS Volei Municipal Zalău va primi vizita unei formații din zonă, CS Știința Explorări Baia Mare.

Vicecampioana, SCM U Craiova, va începe noul sezon pe teren propriu și va primii vizita unei echipe nou promovate, CSS 2 CNE Baia Mare, în timp ce medaliata cu bronz în Divizia A1 și câștigătoarea SuperCupei României, CS Arcada Galați, se va duela cu CSM București.

După un an în pribegie prin Divizia A2, CS Dinamo București revine în primul eșalon și începe noul sezon al Diviziei A1 pe terenul formației CS Unirea Dej.

Prima etapă aduce față în față și pe echipele care au primit un loc în Divizia A1 datorită retragerii altor formații, CS ”U” Cluj va primi vizita echipei din orașul de pe Bega, CSU UV Timișoara.

Programul primei etape în Divizia A1 arată astfel:

 

Sâmbătă 07.10.2017
Ora 16:00 CSA Steaua București – LMV Tricolorul Ploiești, meci transmis în direct la Digi Sport
Ora 17:00 CS ”U” Cluj – CSU UV Timișoara
Ora 17:00 SCM U Craiova –CSS 2 CNE Baia Mare
Ora 18:00 CS Unirea Dej – CS Dinamo București
Ora 18:30 CS Arcada Galați – CSM București

Luni 09.10.2017
Ora 17:00 ACS Volei Municipal Zalău – CS Știința Explorări Baia Mare, meci transmis în direct la Digi Sport

acs volei municipal zalaucs arcada galatics dinamo bucurestics stiinta explorari baia marecs u clujcs unirea dejcsa steaua bucuresticsm bucuresticss 2 cne baia mareCSU UV Timisoaradivizia a1 la volei masculinlmv tricolorul ploiestiscm u craiovavoleivolei masculin