Volei masculin: Henrique Batagim continuă la CSM Bucuresti

Echipa de volei masculin CSM Bucuresti a inceput sa semneze contractele cu jucatorii pentru sezonul competitional 2019-2020.

Brazilianul Henrique Parreira Batagim, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei masculine de volei a Clubului Sportiv Municipal București în sezonul recent încheiat, a semnat astăzi, 30 mai 2019, prelungirea contractului. Astfel, Batagim, 25 de ani, va evolua cel puțin încă un sezon la CSM București.

Sosit în vara anului trecut de la Panathinaikos Atena, Henrique Parreira Batagim a mai evoluat de-a lungul carierei la formațiile Esporte Clube Pinheiros, SESI São Paulo, São Bernardo Vôlei, SESI São Paulo, UFJF Juiz de Fora, Canoas Vôlei, Pamvochaikos VC și Łuczniczka Bydgoszcz.

„Am decis să rămân la CSM București pentru că mi-am dorit continuitate. Asta în primul rând! Vreau de asemenea să pun umărul la performanțele echipei, o echipă cu un potențial mult peste rezultatele înregistrate în sezonul trecut. Îmi place la CSM, îmi place Bucureștiul, iubesc oamenii, iată tot atâtea motive pentru a rămâne cel puțin încă un an aici”, a spus Henrique Parreira Batagim.

„Bata, așa cum îi spune toată lumea, e un jucător foarte bun, un profesionist adevărat. Am fost foarte mulțumiți de evoluțiile sale la primul sezon în tricoul echipei CSM București și considerăm că în viitor performanțele lui vor fi superioare”, a declarat Valentin Brezeanu, team managerul echipei.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

csm bucuresti voleiHenrique Batagimvole masculinvolei