Volei masculin: Două meciuri de top în etapa a șasea a Diviziei A1 | Programul etapei

Sâmbătă, 17 noiembrie, și duminică, 18 noiembrie, se dispută meciurile din etapa a 6-a a Diviziei A1 la volei masculin. Iubitorii voleiului vor putea urmări în acest weekend două partide de top între echipele de pe primele poziții ale clasamentului.

Startul în etapa a șasea se dă în Sala Polivalentă din Craiova acolo unde formația SCM U Craiova, ocupanta locului al doilea după 5 etape, va primi vizita echipei care închide podiumul în acest moment – CSM București. După victoria obținută în etapa trecută pe terenul echipei CS Arcada Galați, oltenii speră să continue seria de reușite și să ajungă la victoria cu numărul șase la finalul partidei de sâmbătă.

Ștefan Lupu, jucător S.C.M. Craiova:„A fost o surpriză pentru mine că am jucat la Galați. Am încercat să mă afirm și să duc echipa spre victorie. Ne așteaptă un meci greu cu CSM, o echipă care are alte pretenții în acest sezon și care a adus jucători români de top, dar eu zic că noi plecăm cu prima șansă și avem de luat o revanșă față de ei, după eliminarea din Cupă.”

Filip Sestan, jucător S.C.M. Craiova:„La Galați am avut un meci cu o echipă puternică, care pleca ca favorită în acea partidă. A fost un meci dramatic, dar se parte că acum avem cinci victorii din cinci meciuri. Jucăm acasă, trebuie să facem un joc și mai bun față de data trecută și să câștigăm. Fiecare punct e important, va fi un joc mental, iar o victorie ar fi extrem de importantă pentru moralul nostru în partidele viitoare. Campionatul conține echipe puternice, bine pregătite, iar dacă nu joci fiecare meci la capacitate maximă, nu se știe deznodământul. Avem un start bun, cu cinci victorii, sperăm să rămânem în top până sfârșitul acestui an și poate chiar până la finalul sezonului.”

Dănuț Pascu, antrenor S.C.M. Craiova:Jucăm cu CSM, care anul trecut a terminat în fața noastră. Au investit mai mult decât noi în acest sezon, deci sunt o echipă puternică, care nu cedează niciodată, iar de aceea meciul va avea o conotație aparte.”

Al doilea derby al etapei va avea loc în Sala ”Gheorghe Tadici” din Zalău, liderul competiției – ACS Volei Municipal Zalău urmând să se bată pentru puncte cu CS Arcada Galați, ocupanta locului 4. Meciul va începe la ora 18:00.

Tot în etapa a șasea, CS Știința Explorări Baia Mare va primi vizita formației CS Dinamo București, iar VCM Piatra Neamț se va duela cu CS Unirea Dej.

Etapa se încheie duminică cu partida dintre CS ”U” Cluj și CSA Steaua Buurești. Meciul este programat cu începere de la ora 18:00 pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Intrarea la meci se face pe baza de bilete, prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului.

În etapa a 6-a CSM Câmpia Turzii stă.

Program etapa a 6-a în Divizia A1 la volei masculin:
Sâmbătă 17.11.2018
CS Știința Explorări Baia Mare – CS Dinamo București, ora 18:00
SCM U Craiova – CSM București, ora 16:00
ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați, ora 18:00
VCM Piatra Neamț – CS Unirea Dej, ora 17:00
Duminică 18.11.2018
CS ”U” Cluj – CSA Steaua București, ora 18:00
CSM Câmpia Turzii – stă

Înaintea etapei a 6-a clasamentul se prezintă astfel:
1 ACS Volei Municipal Zalău – 13 puncte
2 SCM U Craiova – 13 puncte
3 CSM București – 10 puncte
4 CS Arcada Galați – 9 puncte
5 CSA Steaua București – 8 puncte
6 CS Dinamo București – 7 puncte
7 CS Unirea Dej – 4 puncte
8 CS ”U” Cluj – 4 puncte
9 CS Știința Explorări Baia Mare – 4 puncte
10 CSM Câmpia Turzii – 3 puncte
11 VCM LPS Piatra Neamț – 0 puncte

Urmărește-ne pe Facebook:

divizia a1 la volei masculinvoleivolei masculin