Volei masculin: Dănuț Pascu: ”Galațiul este o super echipă”. Arcada primește vizita Craiovei în etapa a cincea| Programul etapei

Sâmbătă 10 noiembrie, de la ora 19:30, Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați va fi gazda partidei dintre CS Arcada Galați și SCM U Craiova, un meci ce se anunță foarte disputat și la care sunt așteptați foarte mulți suporteri ai echipei gazdă.

Partida dintre CS Arcada Galați și SCM U Craiova contează pentru etapa a 5-a.

Meciul va fi cu atât mai disputat cu cât CS Arcada Galați, una dintre echipele cu pretenții la titlul in acesta an, primește vizita lider-ului, iar o victorie de 3 puncte ar ajuta-o pe echipa gălățeană să egaleze la puncte formația din Bănie. CS Arcada Galați a stat în etapa a 3-a și are un meci mai puțin disputat decât SCM U Craiova.

Înaintea partidei de sâmbătă, antrenorul echipei SCM U Craiova, Dănuț Pascu, speră ca voleibaliștii pe care îi antrenează să facă un joc bun, ținând cont că vor avea în fața lor o echipă foarte puternică.

”Galațiul este o super echipă, cu un buget foarte mare și care are ca obiectiv castigarea titlului. Este o formație care de 4 ani de zile își dorește să devină campioană națională, iar anul acesta consider că are cele mai mari sanșe, fiind principala favorită la câștigarea titlului. La Galați mergem cu șansa a doua. Ne propunem să facem un joc bun în partida de sâmbătă care să ne mulțumească și care să ne dea mai multa incredere pentru meciurile viitoare. Atmosfera este una bună la echipă, antrenamentele decurg bine si mergem sa ne jucam sansa in partida de la Galati, oricat ar fi de mica.”

În ceea ce privește efectiv șansele de câștig ale meciului de la Galați, Dănuț Pascu a declarat: ” După părerea mea avem șanse sub 10%. ”

În etapa a 5-a a Diviziei A1 la volei masculin se vor disputa următoarele partide:
Sâmbătă 10.11.2018
VCM Piatra Neamț – CS ”U” Cluj, ora 17:00
CS Unirea Dej – ACS Volei Municipal Zalău, ora 18:00
CS Arcada Galați – SCM U Craiova, ora 19:30
CSM București – CS Știința Explorări Baia Mare, ora 17:00
Joi 15.11.2018
CSM Câmpia Turzii – CSA Steaua București, ora 18:00
CS Dinamo București – stă

Urmarește-ne pe Facebook:

cs arcada galatidivizia a1 la volei masculinvolevolei masculinvolei scm u craiova