Volei masculin: Cumpara-ti bilet la ultimul meci al Stelei si sponsorul echipei va dona cate cinci lei pentru fiecare ticket vandut

Marti – 24 aprilie, cu incepere de la ora 20:00, echipa de volei masculin CSA Steaua Bucuresti va disputa pe teren propriu ultimul meci al sezonului 2017-2018 al Diviziei A1 la volei masculin, la finalul partidei urmand sa primeasca medaliile de bronz si cupa.

Voleibalistii ros-albastrii vor primi vizita echipei CSM Bucuresti in Sala „Mihai Viteazul” din Capitala. Inaintea ultimei etape CSA Steaua Bucuresti a acumulat 67 de puncte, in timp ce echipa CSM Bucuresti a strans 50 de puncte si se situeaza pe locul 5.

Pretul unui bilet la meciul de marti este de 10 lei.

Voleibalistii stelisti asteapta cat mai multi suporteri in tribune deoarece sponsorul lor – Ferratum Money – doneaza 5 lei pentru fiecare bilet cumparat la aceasta partida, banii urmand sa mearga la copiii defavorizati din sectorul 5. Asadar, cu cat sunt mai multi oameni la sala, cu atat se vor strange mai multi bani.

Ferratum Money si Steaua Bucuresti vor ajuta si de aceasta data copiii din urmatorele centre: Complexul de Servicii pentru Protectia Copilului, Ansamblul Rezidential de Tip Familial „Sfanta Maria”, Ansamblul Rezidential de Tip Familial „Sfantul Nicolae”.

Aceasta actiune vine in continuarea altor doua evenimente organizate de echipa Steaua Bucuresti impreuna cu Ferratum Money, pentru copiii din aceste centre – Petrecerea de Craciun si vizita echipei de volei la Centrul de zi „Sfanta Maria” cu ocazia sarbatorilor pascale.

Urmărește-ne pe Facebook:

divizia a1 la volei masculinsteaua voleivoleivolei masculin