Volei masculin: CSM București participă la Cupa Balcanică

Echipa de volei masculin CSM București va participa în perioada 6-7 octombrie 2018 la Cupa Balcanică, competiție ce va avea loc la Pazardzhik, în Bulgaria. Câștigarea competiției iar ajuta pe ”tigrii” să obțină biletele pentru Cupa Challenge.

Pentru câștigarea turneului se vor duela Ziraat Bank, CSM București, SCV Hebar Pazardzhik și Mladi Radnik.

CSM București va întâlni în primul meci pe Ziraat Bank Ankara, cea mai puternică echipă de la acest turneu.

Băieții antrenați de Marian Apostu și Marian Rădulescu au plecat vineri dimineață spre Pazardzhik, locația în care se va desfășura ediția 2018 a Cupei Balcanice. Spre deosebire de meciurile de pregătire, din lotul CSM-ului face parte și Nikola Rosic, libero-ul care a participat cu naționala Serbiei la Campionatul Mondial din Bulgaria și Italia.

Marian Apostu se confruntă cu mai multe probleme medicale înaintea turneului ce va debuta sâmbătă, iar Gabriel Cherbeleață, Marian Bala, Claudiu Dumitru, Gabriel Bontea și Marius Iftime sunt incerți.

„Avem ca obiectiv omogenizarea lotului, având în vedere că avem doar câteva meciuri în formula actuală, și câștigarea Cupei Balcanice. Sperăm să îi recuperăm pe cei accidentați până la ora primului meci. Sunt mulțumit de lotul de jucători, care este valoros, dar cum am spus avem de lucru la omogenizarea echipei și în acest moment suferim puțin din cauza accidentărilor.”Marian Apostu, antrenor principal

În primul meci al turneului, voleibaliștii de la CSM București întâlnesc reprezentanta Turciei, Ziraat Bank, care este de altfel și favorită la câștigarea turneului. Ziraat nu este însă o necunoscută totală, așa cum afirmă Marian Apostu.

„Turcii au un campionat foarte puternic, am avut ghinion la tragerea la sorți. Jucăm în semifinale cu echipa favorită la câștigarea trofeului, Zirat. Am obținut două meciuri amicale pe care le-au disputat, le-am analizat, le-am studiat și sperăm că le-am găsit punctele slabe.”Marian Apostu

Programul turneului:
Sâmbătă, 6 octombrie, ora 16:00 – Ziraat Bank-CSM București
Sâmbătă, 6 octombrie, ora 19:00 – SCV Hebar Pazardzhik-Mladi Radnik
Duminică, 7 octombrie, ora 16:00 – Finala mică
Duminică, 7 octombrie, ora 19:00 – Finala mare

Sursă: www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti voleicupa balcanica la volei masculinvoleivolei masculin