Volei masculin: CSM Bucuresti a incheiat turneul de pregatire din Grecia. “Tigrii” s-au impus in fata campioanei din Serbia

De vineri, 21 septembrie 2018, si pana duminica, 23 septembrie 2018, echipa de volei masculin CSM Bucuresti, antrenata de Marian Apostu, a participat in Grecia la un puternic turneu de pregatire in compania vicecampioanei Greciei – POAK Salonic, campioana Turciei – Halkbank Ankara si campioana Serbiei – Vojvodina Novi Sad.

“Tigrii” au reusit sa se impuna in fata campioanei Serbiei la scorul de 3-2, dar au pierdut tot la capatul a cinci seturi in confruntarea cu echipa turca. In partida cu PAOK Salonic, bucurestenii au pierdut in minimum de seturi.

Rezultatele complete inregistrate de CSM Bucuresti in cele trei confruntari din Grecia sunt urmatoarele:
CSM Bucuresti – Vojvodina Novi Sad (Serbia) 3-2(24-26.25-23.23-25.25-20.16-14)
CSM Bucuresti – PAOK Salonic 0-3(1-25.17-25.24-26)
CSM Bucuresti – Halkbank Ankara 2-3(25-21.18-25.21-25.25-20.13-15)

De menționat că din lotul echipei au lipsit Gabriel Cherbeleață, accidentat, și Nikola Rosic, aflat al Campionatul Mondial.

„Suntem mulțumiți, pentru că am avut posibilitatea de a vedea unde ne situăm în acest moment, în fața a trei echipe puternice, campioana Serbiei, campioana Turciei și vicecampioana Greciei. Am învins campioana Serbiei și am scos un punct din meciul împotriva turcilor, deși ne-au lipsit doi jucători, Gabriel Cherbeleață și Nikola Rosic. Jocul a fost unul bun, prima impresie este că avem un lot echilibrat valoric, dar mai avem de lucrat la omogenizarea echipei.” – Valentin Brezeanu, managerul echipei

Pentru voleibaliști urmează un nou turneu de pregătire, la Zalău, unde vor întâlni pe Volei Municipal Zalău, Unirea Dej și SCM Craiova.

Urmarește-ne pe Facebook:

csm bucuresti voleivoleivolei masculin