Volei masculin: CS Dinamo București cu forțe proaspete în prima ligă

Echipa de volei masculin CS Dinamo București revine în prima ligă voleibalistică românească mai puternică și cu un spirit competițional mult mai dezvoltat, după ce în sezonul 2016-2017 a făcut față cu ”greu” ligii inferioare, Divizia A, de volei.

Cu statut de nou promovată, dar cu o echipă formată să facă față primului eșalon voleibalistic formația alb-roșie condusă de Daniel Rădulescu a sunat  adunarea în Ștefan Cel Mare la început acestei săptămânii. După o săptămână de pregătire la București, echipa va pleca pentru zece zile în cantonament la Cheile Grădiștei.

Din vechea gardă au rămas alături de CS Dinamo București 5 jucători: Bogdan Mureșan jucător al formației din anul 2004,  Marius Șoloc care activează la Dinamo din 2007, ambii evoluând pe poziția de centru; Ionuț Ion Velicu – centru, Cristian Chițigoi – Universal și Marius Floarea – Centru.

S-au alăturat în această vară echipei alb-roșii 8 jucători de valoare în vederea participării în noul sezon competițional 2017-2018 al Diviziei A1:

1 Andrei Georgescu – coordonator
2 Mihai Mărieș – libero
3 Caio Cesar Provenzano de Pra (Brazilia)  – universal
4 Scott William Rhein (SUA) – secund
5 Raul Munoz Garrote  (Spania) – secund
6 Kaszap Tamas (Ungaria) – coordonator
7 Milan Peric (Serbia ) – secund
8 Ultimul sosit în tabăra dinamovistă este sârbul Vuk Milutinovic  de 26 de ani(25.01.1991), jucător care va evolua pe postul de centru

Cu o campanie de achiziții spectaculoasă, Dinamo se anunță ca o formație cu pretenții în noul sezon competițional.

cs dinamo bucurestidivizia a1divizia a1 la volei masculinvoleivolei masculin