Volei masculin: Craiova, Zalău, Tricolorul Ploiești și Arcada Galați luptă marți și miercuri în Final Four-ul Cupei României

În perioada 1-2 mai 2018, la Galați, se va desfășura Final Four-ul Cupei României la volei masculin. 4 formații vor lupta pentru câștigarea cupei: SCM U Craiova, ACS Volei Municipal Zalău, LMV Tricolorul Ploiești și deținătoarea titlului CS Arcada Galați.

Prima semifinală a competiției va aduce față în față, cu începere de la ora 16:30, pe SCM U Craiova și actuala Campioană din Divizia A1 la volei masculin – formația LMV Tricolorul Ploiești. Meciul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

În cea de a doua semifinală, ora 19:00, se vor întâlnii ACS Volei Municipal Zalău și CS Arcada Galați. Meciul este în direct la Digi Sport.

Câștigătoarele celor 2 semifinale vor juca Finala Mare a Cupei României la volei masculin miercuri – 2 mai, cu începere de la ora 19:00.

Înaintea partidei de marți, antrenorul echipei SCM U Craiova – Dănuț Pascu speră ca elevii săi să joace cu ambiție și degajat: ”În Cupa României mergem cu a patra șansă, eu personal merg pe ideea că nu avem ce pierde și trebuie să jucăm degajat, mergem să jucăm cu ambiție, să jucăm mai relaxat din punct de vedere al presiunii și să încercăm un miracol, dar trebuie să recunosc că va fi foarte greu. Indiferent cu ce echipă am fi jucat la Galați, să nu uităm că în Final Four sunt echipele care s-au luptat la titlu anul acesta în Divizia A1.”

Cele 3 partide din Final Four-ul Cupei României la volei masculin se vor disputa în Sala Sporturilor Dunărea din Galați. Intrarea la meciuri este liberă.

Programul Turneului Final Four al Cupei României este următorul:
Cupa României, Semifinala 1, marți 01.05.2018
SCM U Craiova – LMV Tricolorul Ploiești, ora 16:30, Galați, Digi Sport
Cupa României, Semifinala 2, marți 01.05.2018
ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați, ora 19:00, Galați, Digi Sport
Cupa României, Finala, miercuri 02.05.2018
Finala Mare, ora 19:00, Galați, Digi Sport

Urmărește-ne pe Facebook:

acs volei municipal zalaucs arcada galatiCupa Romaniei la volei masculinlmv tricolorul ploiestivoleivolei masculinvolei scm u craiova