Volei masculin: Craiova și Tricolorul Ploiești vor lupta pentru ”Cupa Radu Zamfirescu”

SCM U Craiova și LMV Tricolorul Ploiești vor lupta sâmbătă, 23 septembrie, pentru a-și adjudeca trofeul celei de a VI-a Ediții a ”Cupei Radu Zamfirescu” la volei masculin.

Ambele formații au la activ câte 2 victorii, după ce și în ziua a doua s-au impus în meciurile pe care le-au disputat pe parchetul din Sala Polivalentă din Craiova.

Echipa condusă de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru a obținut o nouă victorie de 3 puncte la finalul unei partide câștigate în minimum de seturi. SCM U Craiova s-a impus de această dată în confruntarea cu CSM București.

S.C.M. „U” CRAIOVA – C.S.M. BUCUREȘTI 3-0(25-22, 25-23,25-17)

Bogdan Olteanu și co. au jucat meciul 2 din cadrul ”Cupei Radu Zamfirescu” în compania formației CS Unirea Dej. Dejenii au reușit să câștige primul set al confruntării din Polivalenta Craioveană, dar ploieștenii au trecut repede peste eșecul primului act și au încheiat partida la scorul de 3-1.

L.M.V. TRICOLORUL PLOIEȘTI – C.S. UNIREA DEJ 3-1 (23-25, 25-21, 25-15, 25-22)

Confruntarea liderilor turneului amical de la Craiova va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 13:00. Meciul va stabili câștigătoatea ”Cupei Radu Zamfirescu”.

Primul meci al zilei de sâmbătă în Sala Polivalentă din Craiova va începe la ora 11:00 și se vor duela la fileu echipele CS Unirea Dej și CSM București.

Programul zilei de 23 septembrie în cadrul ”Cupei Radu Zamfirescu” este următorul:
ORA 11.00: C.S. UNIREA DEJ – C.S.M. BUCUREŞTI
ORA 13.00: S.C.M. “U” CRAIOVA – L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI

cs unirea dejcsm bucuresticupa radu zamfiresculmv tricolorul ploiestiscm u craiovavoleivolei masculin