Volei masculin | Bogdan Tănase: ”Mergem la Lisabona cu încredere și cu speranța că putem întoarce rezultatul din tur”

Miercuri – 31 ianuarie echipa de volei masculin CSA Steaua București va disputa partida retur din optimile de finală ale Cupei Challenge în compania formației Benfica Lisabona. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor Benfica Lisabona, din Portugalia, cu începere de la ora 22:30(ora României).

În tur, roș-albaștrii au pierdut meciul în tie-break, în Sala ”Mihai Viteazul” din București și au nevoie de o victorie la scorul de 3-0 sau 3-1 pentru a se califica direct în sferturile de finală ale competiției. În cazul în care meciul s-ar încheia la scorul de 3-2 pentru echipa din România, ar fi nevoie de disputarea setului de aur pentru a se stabili formația calificată în etapa urmatoare a Cupei Challenge.

Înaintea meciului din Portugalia, voleibaliștii steliști au un singur gând – victoria și promit că vor da totul pe teren pentru a merge în faza superioară a competiției.

”Mergem la Lisabona cu încredere și cu speranța că putem întoarce rezultatul din tur. Ne dorim să continuăm parcursul european și de aceea vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm”, a declarat Bogdan Tănase pentru site-ului oficial  al clubului.

Rezultatul partidei tur din optimile de finală ale Cupei Challenge a fost: CSA Steaua București – Sport Lisboa e Benfica 2-3(25-21,16-25,17-25,25-20,11-15)

În 16-imile de finală ale competiției CSA Steaua București a eliminat formația KDS – sport Kosice din Slovacia.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cupSport Lisboa e Benficasteaua voleivoleivolei masculin