Volei masculin: Arcada Galați are un nou antrenor

Începând cu primele zile ale anului 2019 echipa de volei masculin CSM Arcada Galați are un nou antrenor, în persoana lui Sergiu Stancu, campion en-titre din aceasta postura cu Tricolorul Ploiesti în sezonul 2017-2018.

Antrenorul a condus deja antrenamente cu echipa si s-a declarat multumit de ceea ce a gasit, avand ca obiectiv castigarea campionatului.

“Am venit la Galati cu gandul de a castiga atat Campionatul, cat si Cupa Romaniei. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ne indeplini obiectivele. Am o echipa buna, formata din jucatori cu experienta, alaturi de care putem realiza rezultate frumose”, a spus Sergiu Stancu, noul antrenor de la CSM Arcada.

CSM Arcada Galați a încheiat turul de campionat al Diviziei A1 la volei masculin pe poziția a treia a clasamentului unde a acumulat 19 puncte, la 9 puncte în spatele echipelor de pe primele 2 locuri, ACS Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova, ambele cu câte 28 de puncte.

Primul meci al echipei gălățene în Divizia A1 la volei masculin în noul an va avea loc in data de 26 ianuarie 2019 pe teren propriu în compania formației CSM Câmpia Turzii. Tot în ianuarie, dar pe 19, CSM Arcada Galați va întâlnii CSM București în faza a II-a a Cupei României la volei masculin.

Noul “principal” al formaţiei gălăţene are 36 de ani şi cariera de antrenor şi-a început-o în urmă cu doar doi ani şi jumătate la Tricolorul Ploieşti, echipă cu care în sezonul trecut a reuşit performanţe maxime, câştigarea titlului de campioană şi a Cupei României. Ca jucător, a fost campion al Belgiei şi al României.

După retragerea din campionat a formației LMV Tricolorul Ploiești, Sergiu Stancu a antrenat formația greacă Paok THESSALONIKI.

Urmărește-ne pe Facebook:

cs arcada galatisergiu stancuvoleivolei masculin