Volei masculin: Arcada Galați a câștigat partida cu Steaua București | Bătălia pentru titlul, din ce în ce mai strânsă

Cu patru etape înainte de finalul unui nou sezon al Diviziei A1 la volei masculin, lupta pentru titlu se amplifică, fiecare punct câștigat făcând competiția tot mai strânsă și mai plină de adrenalină.

Joi – 5 aprilie, la Galați, s-a disputat partida rămasă restantă din etapa a 3-a a Fazei a II-a a Diviziei A1 la volei masculin dintre CS Arcada Galați și CSA Steaua București. Gălățenii s-au impus la capătul a 4 seturi, iar cu cele 3 puncte acumulate se apropie vertiginos de liderul competiției – Tricolorul Ploiești.

Pentru echipa roș-albastră, înfrângerea de astăzi este a cincea consecutivă, singura victorie a echipei Steaua București din faza Play-Off înregistrându-se în prima etapă, atunci când s-a impus în minimum de seturi împotriva formației SCM U Craiova. Cu 4 etape înainte de finalul competiției, steliștii se clasează pe poziția a 3-a, cu 63 de puncte.

CS Arcada Galați – CSA Steaua București 3-1 (25-18, 25-22, 22-25, 25-14)

CS Arcada Galați: Kovacevic – 16 puncte, Gontariu – 13 puncte, Ferreira Rangel – 10 puncte, Bala – 8 puncte, Spînu – 8 puncte, Despotovski – 1 punct.

CSA Steaua București: Cherbeleață – 19 puncte, Nikolic – 10 puncte, Nemeth – 10 puncte, Ghionea – 5 puncte, Johnson – 4 puncte, Matei – 4 puncte, Kostic – 2 puncte, Yavor – 1 punct.

Clasamentul în Divizia A1 la volei masculin, locurile 1-6, după 6 etape disputate în Faza a II-a arată astfel:
1 LMV Tricolorul Ploiești – 70 puncte
2 CS Arcada Galați – 67 puncte
3 CSA Steaua București – 63 puncte
4 ACS Volei Municipal Zalău – 52 puncte
5 SCM U Craiova – 47 puncte
6 CSM București – 44 puncte

Se anunță un final de sezon extrem de disputat, cu meciuri din ce în ce mai interesante și cu o luptă aprigă pentru câștigarea titlului de Campioana României.

Urmărește-ne pe Facebook:

cs arcada galatidivizia a1 la volei masculinsteaua voleivoleivolei masculin