Volei masculin: Alb-albastrii, pregatiti pentru confruntarea cu echipa lider a Diviziei A1 | Programul etapei a 19-a

Sambata – 10 februarie se vor disputa cele 6 meciuri ale etapei a 19-a din Divizia A1 la volei masculin, iar iubitorii sportului cu mingea la fileu vor putea urmari o singura partida transmisa in direct de postul Digi Sport: CSM Bucuresti – ACS Volei Municipal Zalau.

O  partida extrem de interesanta in cadrul etapei a 19-a va aduce fata in fata, in Sala Polivalenta din Craiova, pe SCM U Craiova si liderul Diviziei A1 – CSA Steaua Bucuresti. Meciul dintre cele doua adversare va incepe la ora 18:00. Desi primesc vizita echipei care a inregistrat un singur insucces in acest sezon competitional, voleibalistii alb-albastrii se arata increzatori in jocul pe care il presteaza si promit ca vor face tot ce se poate pentru ca la finalul partidei punctele puse in joc sa apara in dreptul lor. Atat jucatorii, cat si antrenorul echipei vicecampioana – Danut Pascu conteaza pe sprijinul publicului si ii asteapta in numar cat mai mare in tribune. Dupa 18 etape, Steaua Bucuresti ocupa pozitia de lider cu 50 de puncte, in timp ce SCM U Craiova se pozitioneaza pe locul 6, cu 33 de puncte.

Echipa din Banie nu va putea conta in partida cu Steaua Bucuresti pe jucatorul Olteanu Razvan, pozitia centru, deoarece s-a accidentat la antrenamentul de miercuri – 9 februarie.

Ion Teleleu, jucător S.C.M. Craiova: „Meciul cu Steaua va fi foarte dificil, deoarece Steaua este o echipă de top în acest an. Ei au doar un eşec în acest sezon, dar şi noi venim după o serie foarte bună în ultimele partide. Jucăm acasă, unde am pierdut un meci la mare luptă cu Ploieştiul. Suntem într-o creştere din toate punctele de vedere. Sperăm să facem un joc bun şi să ne bucurăm alături de suporteri la finalul partidei.”

Mirko Radevic C, jucător S.C.M. Craiova:“Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua, care este pe primul loc. Trebuie să avem un serviciu foarte bun, în forţă şi să greşim foarte puţin pentru a avea o şansă să câştigăm.”

Dănuţ Pascu, antrenor S.C.M. Craiova:“Sâmbătă vom avea o partidă foarte grea, în fața unei echipe omogene, care joacă foarte bine. Trebuie să repetăm evoluția din partidele precedente, să fim încrezători și să sperăm că vom câștiga acest joc. Așteptăm fanii să vină să ne încurajeze, mai ales că este o partidă cu Steaua.”

De cealalta parte, jucatorii echipei lider stiu ca vor avea un meci greu la Craiova si spera ca la finalul meciului sa obtina cat mai multe puncte posibile.

Ciprian Matei, jucator CSA Steaua Bucuresti: „Sâmbătă, întâlnim o echipa care în acest retur de campionat joacă foarte bine, în special pe teren propriu, unde cu excepția unui singur meci, a câștigat toate partidele disputate. Suntem conștienți că nu ne așteaptă un meci ușor la Craiova, pentru că toate echipele se pregătesc înaintea meciurilor cu noi. Cu toate acestea, speram sa facem un joc bun si sa obtinem cat mai multe puncte posibile din acest meci”

Programul etapei a 19-a va cuprinde urmatoarele partide:
Sambata 10.02.2018
CS Dinamo Bucuresti – CSU UV Timisoara, ora 17:00
LMV Tricolorul Ploiesti – CS Stiinta Explorari Baia Mare, ora 18:00( Meciul se joaca la Baia Mare)
CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CS “U” Cluj, ora 14:00
CSM Bucuresti – ACS Volei Municipal Zalau, ora 13:30, Digi Sport
CS Arcada Galati – CS Unirea Dej, ora 19:30
SCM U Craiova – CSA Steaua Bucuresti, ora 18:00

Clasamentul in Divizia A1 la volei masculin dupa 18 etape se prezinta astfel:
1 CSA Steaua Bucuresti – 50 puncte
2 LMV Tricolorul Ploiesti – 46 puncte (19 meciuri)
3 CS Arcada Galati – 40 puncte
4 CSM Bucuresti – 37 puncte
5 ACS Volei Municipal Zalau – 36 puncte
6 SCM U Craiova – 33 puncte
7 CS Unirea Dej – 23 puncte
8 CS Dinamo Bucuresti – 22 puncte
9 CS Stiinta Explorari Baia Mare – 19 puncte
10 CS “U” Cluj – 11 puncte
11 CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – 7 puncte
12 CSU UV Timisoara – 3 puncte

Urmărește-ne pe Facebook:

divizia a1 la volei masculinsteaua voleivoleivolei masculinvolei scm u craiova