Volei feminin: Volei Alba Blaj, victorie mare în Polonia

Volei Alba Blaj reușeste să facă un meci spectacol și să se impună în minimum de seturi în Polonia, o țară în care voleiul este la el acasă, o țară în care de obicei sălile sunt arhipline la meciurile cu mingea la fileu.

Campioana României s-a impus în această seară , la capătul a 80 de minute, pe terenul formației Developres SkyRes RZESZOW și ajunge astfel la a 2 victorie din Grupa A a Ligii Campionilor și își crește șansele pentru calificarea în faza următoare a competiției

Developres SkyRes RZESZOW – CSM Volei Alba Blaj 0-3(19-25,25-27,17-25)

Cea mai bună jucătoare a echipei Volei Alba Blaj în partida din Polonia a fost fără drept de apel Cleber Abel Ana Yilian, jucătoare care a încheiat partida cu 29(11) puncte, 26 de atacuri, 2 ași și un blocaj la fileu. Pentru Alba Blaj a mai punctat și Crncevic de 11(5) ori și a avut 11 atacuri reușite și și-a adus contribuția la intercepție unde a avut un procentaj de 27%. Barakova Petya a reușit 2 ași, Onyejekwe – 1 as. La blocaj Onyejekwe a avut 2 reușite și Crncevic și Salaoru câte 1.


În al treilea meci din Grupa A a Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj se va deplasa în Franța unde va juca împotriva formației ASPTT MULHOUSE VB. Meciul va avea loc în data de 24 ianuarie 2018.

Foto: cev.lu

Urmărește-ne pe Facebook:

CSM Volei Alba-BlajDevelopres SkyRes RZESZOWLiga Campionilor la volei femininvoleivolei feminin