Volei feminin: Volei Alba Blaj – CSM București se vede în direct la TV | Programul etapei a 13-a

Etapa XIII a Diviziei A1 la volei feminin se va disputa în perioada 27-28 ianuarie. Derby-ul etapei, Volei Alba-Blaj – CSM București, se va juca în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, duminică – 27 ianuarie, cu începere de la ora 14:45, și va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 3.

Miza partidei de duminică este mare, pe cele două echipe despărțindu-le în clasament un singur punct. O victorie a jucătoarelor din Capitală le-ar ajuta pe acestea să se desprindă în clasament, însă un rezultat pozitiv în dreptul echipei din Blaj ar schimba liderul competiției. De asemenea, o victorie pentru Volei Alba-Blaj ar reprezenta și o revanșă, după ce în meciul tur, din etapa a 4-a, CSM București s-a impus cu 3-1.

Intrarea la meci este liberă.

Nici UVT Agroland Timișoara nu își permite să mai piardă puncte până la finalul sezonului regulat, pentru a putea avansa în clasamentul Diviziei A1. După punctul pierdut cu Dinamo din ultimul meci de pe teren propriu, antrenorul Bogdan Paul le cere elevelor sale să nu mai facă nici un pas greșit. La Timișoara sosește CS ”U” NTT Data Cluj. ” Ținând cont de rezultatul din tur, teoretic, este un meci la îndemâna noastră, dar așa a fost și în meciul tur cu Dinamo. În momentul acesta trebuie să fim atenți la fiecare pas, nu ne mai permitem să pierdem puncte cu echipe care, teoretic, sunt sub nivelul nostru”.

Un alt meci interesant al etapei a 13-a va aduce față în față pe CSM Lugoj și CS Dinamo București. Miza partidei din Sala ”I. K. Ghermănescu” din Lugoj este locul 6 din clasamentul Diviziei A1. Partida dintre cele două adversare va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:30.

Programul etapei a 13-a va cuprinde următoarele partide:
Sâmbătă 27.01.2018
CSM Lugoj –CS Dinamo București, ora 18:30
ACS Agroland Timișoara – CS ”U” NTT Data Cluj, ora 19:30
CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș – CSM Târgoviște, ora 18:00
Duminică 28.01.2018
CS Știința Bacău – ACS Penicilina Iași, ora 17:00
CSM Volei Alba-Blaj – CSM București, ora 14:45, Digi Sport

Clasamentul în Divizia A1 la volei feminin, după 12 etape( o partidă din etapa a 12-a a fost amânată) se prezintă astfel:
1 CSM București – 34 puncte
2 CSM Volei Alba-Blaj – 33 puncte
3 CSM Târgoviște – 26 puncte
4 CS Știința Bacău – 24 puncte (un meci mai puțin)
5 ACS Agroland Timișoara – 23 puncte
6 CSM Lugoj – 10 puncte
7 CS Dinamo București – 9 puncte
8 CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș – 7 puncte
9 ACS Penicilina Iași – 6 puncte
10 CS ”U” NTT Data Cluj – 5 puncte (un meci mai puțin)

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti voleiDivizia A1 la volei femininvoleivolei alba blajvolei feminin