Volei feminin: Volei Alba-Blaj și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

Vineri, 17 noiembrie, în cadrul Galei Europene de volei desfășurată la Moscova, în Rusia, CSM Volei Alba-Blaj, campioana României la volei feminin, și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor.

Salaoru&Co se vor lupta pentru un loc în play-off-ul celei mai importante competiții de volei feminin din Europa, cu formațiile Volero ZÜRICH din Elveţia, ASPTT MULHOUSE VB din Franţa și Developres SkyRes RZESZOW din Polonia. Cele 4 echipe au fost repartizate în Grupa A.

Pentru echipa din Blaj este a treia participare consecutivă în grupele CEV Volleyball Champions League și este singura formație din România înscrisă în această competiție, după ce la masculin echipa Campioană, Volei Municipal Zalău, s-a înscris într-o competiție inferioară, Challenge CUP.

La tragerea la sorţi de la Moscova, CS Volei Alba Blaj a făcut parte din urna a treia valorică.

Pentru un loc în play-off se vor duela 16 dintre cele mai bune echipe de volei feminin din Europa, acestea fiind grupate în 4 serii competiționale. Startul meciurilor în faza grupelor se va da în data de 12 decembrie și se va încheia în data de 27 februarie 2018.

Play-off-ul competiției va avea loc în perioada 20 martie – 5 aprilie, urmând ca cele mai bune 4 echipe să se întâlnească în perioada 5-6 mai pentru a-și disputa titlul.

Urmărește-ne pe Facebook:

CEV Volleyball Champions LeagueCSM Volei Alba-BlajLiga Campionilor la volei femininvoleivolei feminin