Volei feminin: UVT Agrolant Timisoara si-a aflat adversara din 16-imile de finala ale Cupei Challenge

Echipa de volei feminin UVT Agroland Timisoara si-a aflat adversara din 16-imile de finala ale Cupei Challenge. Formatia de pe malul Begai se va duela in dubla mansa cu liderul la zi din campionatul Ungariei, formatia Vasas Budapesta.

Primul meci al echipei antrenate de Bogdan Paul va avea loc in deplasare, la Budapesta, pe 28 sau 29 noiembrie, urmand ca returul sa aiba loc la Timisoara in data de 6 decembrie, la Sala Constantin Jude.

Vasas a reușit să se califice în “16”-imile Cupei Challenge, chiar dacă a pierdut meciul tur, în Slovenia (scor 1-3). Aseară, în Angyalföldi Sportcentrum, formația din Budapesta a întors soarta calificării, după o victorie cu 3-1 (25-18, 18-25, 25-13, 25-17) și 15-7 în setul de aur, în fața reprezentantei Sloveniei, Formula Formis Rogoza.

Vasas Obuda Budapesta traversează o perioadă foarte bună în divizia de elită din Ungaria. De la startul campionatului, Vasas a reușit să câștige șase din cele șapte partide disputate, și este pe primul loc al clasamentului, cu 19 puncte. Formația din capitala Ungariei a suferit o singură înfrângere, scor 2-3, cu UTE (Ujpest), în runda a doua a campionatului.

Sursa: http://volei-timisoara.ro

Urmarește-ne pe Facebook:

cupa challenge la volei femininuvt agroland timisoaravoleivolei feminin