Volei feminin: Urmează un nou weekend plin de spectacol în Divizia A1

Weekend-ul 25-26 noiembrie este destinat unei noi etape din Divizia A1 la volei feminin, cea cu numărul 7 din acest sezon. Din păcate nici una din cele 5 partide nu se va vedea la tv.

Startul etapei a 7-a este dat de partida dintre CS ”U”NTT Data Cluj și ACS Penicilina Iași, pe teren urmând a se întâlni cele 2 echipe de pe ultimele locuri ale clasamentului. Echipa din Cluj este singura formație fără victorie și fără puncte, după primele 6 etape disputate, în timp ce echipa din Iași a obținut o singură victorie de 3 puncte, în etapa a doua, atunci când s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Medicina CSS Tîrgu Mureș.

Tot sâmbătă, dar de această dată în Moldova, formația Știința Bacău va primi vizita echipei Medicina CSS Tîrgu Mureș. Partida va începe la ora 17:00.

Echipa Campioană, Alba-Blaj, va juca pe teren propriu în compania echipei alb-roșii, Dinamo București. După primele etape, Volei Alba-Blaj se situează pe poziția secundă a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce formația din Capitală a strâns 5 puncte, din 2 victorii, și ocupă locul 8.

Al patrulea meci al zilei de sâmbătă va avea loc în Sala UVT Oituz din Timișoara, și le va aduce față în față pe Agroland Timișoara și CSM Târgoviște. Cele 2 formații sunt colege de clasament, echipa gazdă având cu un punct mai mult decât medaliata cu bronz din sezonul trecut.

”Avem un program mai dificil în aceste săptămâni. Știam că la finalul turului vor urma meciuri în care va fi mai dificil să obținem puncte. Pe de altă parte, jucăm acasă, eu cred că pe teren propriu am început să dezvoltăm un joc eficient, ne-am obișnuit și cu sala. Cred că va fi un meci interesant, un meci din care îmi doresc ca echipa noastră să ia cât mai multe puncte, toate dacă vom juca foarte bine,” a declarat antrenorul echipei UVT Agroland Timișoara, Bogdan Paul.

Etapa a 7-a a Diviziei A1 la volei feminin se va închide cu partida dintre CSM Lugoj și liderul competiției, CSM București. Meciul se va disputa duminică – 26 noiembrie, de la ora 18:30.

Programul complet al etapei a 7-a este următorul:
Sâmbătă 25.11.2017
CSM Volei Alba-Blaj – CS Dinamo București, ora 18:00
CS Știința Bacău – CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș, ora 17:00
ACS Agroland Timișoara – CSM Târgoviște, ora 19:30
CS ”U” NTT Data Cluj – ACS Penicilina Iași, ora 15:00
Duminică 26.11.2017
CSM Lugoj – CSM București, ora 18:30

Clasamentul după 6 etape se prezintă astfel:
1 CSM București – 16 puncte
2 CSM Volei Alba-Blaj – 15 puncte
3 CS Știința Bacău – 15 puncte
4 ACS Agroland Timișoara – 12 puncte
5 CSM Târgoviște – 11 puncte
6 CSM Lugoj – 7 puncte
7 CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș – 6 puncte
8 CS Dinamo București – 5 puncte
9 ACS Penicilina Iași – 3 puncte
10 CS ”U” NTT Data Cluj – 0 puncte

Urmărește-ne pe Facebook:

Divizia A1 la volei femininvoleivolei feminin