Volei feminin: Urmează dubla voleibalistică dintre Dinamo București și Agroland Timișoara| Declarații înaintea celor două partide în tabăra timișoreană

Sâmbătă, 21 octombrie, și miercuri, 25 octombrie, echipele CS Dinamo București și UVT Agroland Timișoara se vor întâlni față în față în 2 partide din 2 competiții diferite: Divizia A1 și Cupa României.

Dubla voleibalistică dintre cele 2 adversare începe cu meciul ce contează pentru etapa a 2-a a Diviziei A1 la volei feminin. Ambele formații au pierdut meciurile din debutul campionatului, voleibalistele dinamoviste au fost învinse în minimum de seturi de formația CSM București, în derby-ul Capitalei, în timp ce jucătoarele din Timișoara au pierdut pe terenul formației CS Știința Bacau, la scorul de 1-3.

A doua confruntare dintre Dinamo și Agroland va avea loc în cadrul fazei întâi a Cupei României la volei feminin, echipa câștigătoare a partidei urmând să se califice în Faza a II-a a competiției, în timp ce învinsa va părăsi întrecerea.

Programul meciurilor dintre Dinamo București și Agroland Timișoara este următorul:
Divizia A1, etapa a 2-a
CS Dinamo București – ACS Agroland Timișoara, 21.10.2017, ora 14:00
Cupa României, Faza I-a
CS Dinamo București – ACS Agroland Timișoara, 25.10.2017.

Tot în faza întâi a Cupei României va avea loc și partida dintre CS ”U” NTT Data Cluj – ACS Penicilina Iași. Meciul va avea loc miercuri 25.10.2017, de la ora 14:00.

Înaintea celor 2 partide antrenorul echipei UVT Agroland Timișoara și extrema Diana Cărbuneanu, fostă jucătoare a echipei Dinamo București, și-au spus părerea cu privire la dubla confruntare cu Dinamo, dar și impresii despre startul de sezon.

Bogdan Paul:
Din păcate, nu am reușit să găsim înțelegere în a juca aceste două meciuri mai aproape unul de celălalt. Într-un final, acesta este calendarul competițional și trebuie să îl respectăm. Am decis să rămânem în București, pentru a nu face un efort prea mare și pentru a nu dezechilibra echipa, mai ales că avem apoi, sâmbătă, un meci foarte important pe teren propriu, cu CSM Lugoj. Această săptămână va fi foarte importantă pentru noi din toate punctele de vedere”.

„În momentul de față, în Divizia A1, nu prea îți poți forma repere legate de meciurile antrerioare. Într-un final, fiecare joc are încărcătura lui emoțională, importanța lui și e clar că Dinamo va aborda altfel jocul cu noi decât l-a abordat pe cel cu CSM București”

„Bacăul are o echipă mult mai echilibrată și e mult mai greu de învins. Are o bancă foarte lungă. Dinamo, într-un final, se regăsește aproximativ în situația noastră, cu șapte-opt jucătoare care sunt rulate în permanență. Teoretic, Dinamo e în acest moment sub nivelul echipei din Bacău. Dar revin, e vorba despre importanța jocului și despre o luptă directă, pe puncte, pentru o poziție în play-off. Va fi un meci abordat altfel de către ambele echipe și probabil că pentru noi va fi mai greu decât meciul de la Bacău”.

„Suntem în linie dreaptă, ne-am pregătit până acum pentru aceste partide. E o lună în care trebuie să câștigăm toate punctele puse în joc. Pe de altă parte, trebuie să acceptăm că și dacă va fi să pierdem niște puncte, trebuie să remediem rapid situația. Acesta este sportul de performanță și chiar dacă așteptările noastre sunt mari, e posibil să avem și sincope. Sper să reușim să preîntâmpinăm orice fel de dezechilibru și să ne revenim, în cazul în care vor apărea probleme”.

Diana Cărbuneanu:
Fiecare meci este special în felul lui. Bineînțeles, vor fi ceva emoții în plus pentru mine, pentru că am petrecut câțiva ani la Dinamo. Dar vor fi emoții constructive, care mă vor ajuta să fac un joc bun”

„Dinamo a fost, este și va fi un club mare. Echipa de acum, față de cea din anii trecuți, nu aș spune că e neapărat mai slabă, dar este formată mai mult din fete tinere, care abia au terminat junioratul. Oricum, rămâne un adversar bun, periculos, iar noi trebuie să facem un joc puternic dacă ne dorim să câștigăm”

„La Bacău a fost un meci dificil, a fost primul nostru meci oficial, au fost și emoții. Poate că încă nu avem relațiile foarte bine sudate în teren, dar lucrăm în continuare și va fi cu siguranță mult mai bine”

„O să luăm meciurile treptat. Mai întâi, trebuie să câștigăm cu Dinamo, atât în campionat, cât și în Cupa României. După aceea ne vom pregăti pentru meciul cu CSM Lugoj, la care sperăm să vină cât mai multă lume”.

cs dinamo bucuresticupa romaniei la volei femininDivizia A1 la volei femininuvt agroland timisoaravoleivolei feminin