Volei feminin: Știința Bacău s-a impus în meciul tur din sferturile de finală ale Cupei CEV | Volei Alba Blajă joacă miercuri

Echipa de volei feminin CS Știința Bacău a disputat marți 5 februarie meciul tur din sferturile de finală ale Cupei CEV. Formația antrenată de Florin Grapă și Aurel Cazacu s-a impus la capătul a 5 seturi în fața formației cehe VK UP Olomouc.

Partida disputată în Sala Sporturilor din Bacău și încheiată cu victoria băcăuancelor a durat 122 de minute. Cazacu Ana Cristina a reușit cele mai multe puncte – 22(15) puncte, urmată de Rogojinaru cu 17(6) puncte.

CS Știința Bacău – VK UP Olomouc 3-2(25-19,20-25,25-21,24-26,15-8)

Partida retur va avea loc în data de 12 februarie în orașul Olomouc din Cehia.

Volei Alba Blaj se află la Istanbul, unde va întâlni, miercuri seara, Galatasaray Istanbul, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Partida va începe la ora 18:00 (ora României) și nu va fi televizată în țara noastră. Meciul va putea fi urmărit în format live-score pe site-ul www.cev.lu. Returul este programat săptămâna viitoare și se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu, marți 12 februarie, de la ora 17:00.

Urmărește-ne pe Facebook:

cev cupCS Știința Bacăuvoleivolei alba blajvolei feminin