Volei feminin: S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. Tichetele sunt valabile pe parcursul celor două zile ale competiției

Regina Europei la volei feminin se decide la București. Cele mai bune patru formaţii de pe bătrânul continent se vor lupta, pe 5 şi 6 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru trofeul Champions League.

Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru Romania.

Preţurile biletelor / eveniment (2 zile) sunt:
140 de lei peluze
200 de lei tribune
1.400 lei VIP

Biletele pot fi achiziționate de aici.

În 5 mai se vor juca semifinalele dintre Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano (ora 16.00) şi Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul (ora 19.00), iar în 6 mai vor avea loc partidele pentru medalia de bronz, între învinsele din semifinale, şi câştigarea trofeului, între învingătoare.

Campioana României s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă.

Suporterii din Blaj trebuie să știe că au fost puse în vânzare pachetele speciale pentru ei. Fanii care doresc să asiste la turneul Final Four al Ligii Campionilor, în zilele de 5 şi 6 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti, au la dispoziție un pachet de 200 lei, care include transportul la Bucureşti, cazarea pentru o noapte, cu mic dejun, la un hotel cu 2 paturi în cameră, precum şi accesul la cele patru meciuri ale turneului Final Four, pus la dispoziție de responsabilii clubului Volei Alba Blaj.â

Înscrierile vor avea loc în perioada 10-27 aprilie 2018, la Registratura Primăriei Blaj. La înscriere, doritorii vor achita întreaga sumă de 200 lei şi vor trebui să prezinte cartea de identitate şi o copie după aceasta.

Urmărește-ne pe Facebook:

bilete volei champions leaguechampions league voleivolei alba blajvolei feminin