Volei feminin: ”Pumele” au învins Olympiacos Pireu în Challenge Cup

O nouă zi, o nouă victorie spectaculoasă a unei echipe românești de volei feminin în Cupele Europene. După victoria Blajului în Franța, a Bacăului în Elveția, a venit rândul ”pumelor” de la CSM Târgoviște să facă spectacol în Europa, pe terenul formației Olympiacos Pireu din Grecia.

După 115 minute de joc, voleibalistele din România au închis partida la scorul de 3-2 și sunt cu un pas mai aproape de accederea în sferturile de finală ale Cupei Challenge. Voleibalistele de la CSM Târgoviște au intrat hotărâte în joc și au închis primul set al partidei la o diferență de 7 puncte. Deși în setul secund jucătoarele de la Olympiacos au preluat inițiativa jocului, româncele au revenit de la 24-20 și au închis actul doi în prelungiri la scorul de 25-27. Seturile 3 și 4 au aparținut echipei gazde care a reușit să ducă partida in decisiv. Setul 5 al partidei a fost unul foarte intens, jucat de la egal la egal, dar victoria în final a aparținut CSM-ului.

Olympiacos SFP Piraeus – CSM Târgoviște 2-3 (18-25,25-27,25-16,25-16,13-15)

Cele mai multe puncte pentru CSM Târgoviște au fost marcate de Collar – 18(4) , Trică – 16(6) și Fairs – 15(6). Otasevic Ana a reușit 5 ași și 4 blocaje. La blocaj și-au adus contribuția și Hroncekova cu 4 reușite și Trică cu 2.

Meciul retur va avea loc în data de 6 februarie în Sala Sporturilor Târgoviște, cu începere de la ora 18:00, iar castigatoarea se va califica in sferturile de finala ale Cupei Challenge. Adversara va fi invingatoarea din dubla Sm’AESCH Pfeffingen – Stiinta Bacau.

In faza 16-imilor Cupei Challenge, CSM Târgoviște a eliminat echipa Levski Sofia.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cupcsm targovisteOlympiacos Pireuvoleivolei feminin