Volei feminin: Miercuri se dispută partida dintre Dinamo și Agroland Timișoara din Cupa României | ”Ne dorim această calificare”

 Miercuri, 31 octombrie 2018, cu incepere de la ora 14:00 se dispută partida ce contează pentru faza I a Cupei României la volei feminin. Pe teren se vor confrunta CS Dinamo București și UVT Agroland Timișoara. Partida nu va fi transmisă.

Echipa care va câștiga va întâlni în faza superioară a competiției pe CSM Târgoviște.

Inaintea confruntării de miercuri,  echipa de pe malul Begăi se arată încrezătoare și speră să obțină calificarea în faza a II-a a competiției.

Katarina Jovanovic
Sper că vom reuși să arătăm pe teren tot ce am lucrat la antrenamente. Este o atmosferă foarte bună în vestiar și cred că acesta este un plus, pentru că avem o echipă nouă, cu multe jucătoare nou-venite în acest sezon. Ne pregătim serios la fiecare antrenament, relațiile de joc încep să fie tot mai bune și sper să ajungem la un nivel cât mai ridicat și să câștigăm meciul acesta.
Am făcut un joc bun acasă. Au fost multe emoții fiind prima partidă de pe teren propriu. Vreau să îmi felicit colegele pentru prestația de sâmbătă, toată lumea a jucat bine și este important că am fost concentrate. Cred că pot spune că pentru noi acum încep meciurile puternice. Este bine că avem o victorie, mai ales pentru moralul nostru. Am prins și mai multă încredere.
Știu multe lucruri despre Dinamo și mă bucur că mă întorc acolo după doi ani. Am puține emoții, dar sunt constructive. Sunt obișnuită cu sala, le cunosc pe câteva jucătoare de la Dinamo. Sper că ne vom face jocul, că vom arăta în teren ce exersăm la antrenamente. Dacă reușim acest lucru, nu cred că vom avea probleme să evoluăm la un nivel bun.
Bogdan Paul
Valoarea echipei Dinamo a crescut mult față de sezonul trecut. Sunt absolut convins că este o formație care va avea multe de spus în acest campionat. Este o singură manșă, deci meciul acesta este și mai important. Miercuri trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne califica. Ne dorim această calificare, acesta este obiectivul cu care mergem în București. Abordăm toate competițiile în care suntem implicați cu maximă seriozitate. Faptul că avem o deplasare lungă, conferă un anumit avantaj adversarului.
Greu de spus dacă vreo echipă este avantajată. Din punct de vedere al oboselii, sigur că este avantajată echipa care a stat. Pe de altă parte, noi mergem la Dinamo după ce am jucat deja un meci oficial. Contează și acest lucru, contează că am evoluat acasă împotriva unui adversar la îndemână și faptul că am luat trei puncte dă o anumită stare de spirit pozitivă echipei noastre.

În faza I a competiției trebuia sa se confrunte și echipele CSU Belor Galați și ACS Penicilina Iași, dar prin neprezentarea la meci a echipei ieșene, echipa din Galați a câștigat la masa verde și a trecut în sferturi unde va întâni CSM Volei Alba Blaj.

In faza a II-a a Cupei Romaniei vor mai avea loc și partidele dintre CSM Lugoj – CS Știința Bacău și CS ”U” NTT Data Cluj – CSM București.

Urmărește-ne pe Facebook:

cs dinamo bucuresticupa romaniei la volei femininuvt agroland timisoaravoleivolei feminin