Volei feminin: Meciurile din semifinalele Cupei CEV dintre Alba-Blaj și Știința Bacău vor fi transmise la tv

Echipele de volei feminin CS Știința Bacău și CSM Volei Alba-Blaj s-au calificat în semifinalele Cupei CEV, a doua competiție ca importanță din Europa, și vor juca una contra alteia pentru un loc în marea finală a competiției.

Pentru iubitorii voleiului, Digi Sport va transmite în direct cele două partide din semifinale dintre echipele românești.

Partida tur dintre CS Știința Bacău și CSM Volei Alba-Blaj se va disputa marți 26 februarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Bacău. Meciul retur dintre cele două echipe va avea loc în data de 5 martie, în Sala Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu, tot de la ora 17:00.

Volei Alba-Blaj a trecut în semifinale după ce în sferturile de finală a trecut de formația Galatasaray Istanbul din Turcia, în timp ce CS Știința Bacău a eliminat echipa cehă VK UP Olomouc.

Înainte de meciurile din semifinalele Cupei CEV, CS Știința Bacău și CSM Volei Alba-Blaj se întâlnesc și în meciul ce contează pentru etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin. Partida se joacă duminică 24 februarie, de la ora 17:00, la Bacău.

Tot în etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin se vor disputa următoarele partide:
Sâmbătă 23.02.2019
CSM București – CS ”U” NTT Data Cluj, ora 12:30
CS Dinamo București – CSU Belor Galați, ora 14:00

Urmărește-ne pe Facebook:

cev cupCS Știința BacăuCSM Volei Alba-Blajvoleivolei feminin