Volei feminin: Începe etapa a 8-a în Divizia A1 | O partidă va fi transmisă la tv

Etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin se va desfășura pe parcursul unei singure zile, sâmbătă – 2 decembrie. Iubitorii sportului cu mingea la fileu vor putea urmări meciul etapei dintre CSM Volei Alba-Blaj și CS Știința Bacău în direct la Digi Sport.

Partida dintre cele două adversare va avea loc cu începere de la ora 15:30 în Sala Timotei Cipariu. Intrarea este liberă.

CSM București va juca în etapa a 8-a în compania formației CS ”U” NTT Data Cluj. Meciul se va disputa la Sala Rapid.

Tot în București, dar de această dată la Sala Dinamo, va avea loc și confruntarea dintre Dinamo București și Penicilina Iași, ora 12:00.

Jucătoarele de la Agroland Timișoara se vor deplasa pentru meciul din etapa a 8-a la Tîrgu Mureș. Partida se va juca de la ora 18:00.
Teoretic meciul cu Târgu Mureș trebuie să fie ușor, pentru că în momentul de față Medicina este o echipă de la coada clasamentului, este o echipă cu foarte multe junioare, dar voleiul feminin este plin de surprize. Noi avem mici probleme de sănătate în continuare, ca să nu spun că se transformă în probleme mari. Este destul de dificil în momentul de față să acoperim volumul de lucru pe care îl avem doar cu cele opt jucătoare cu care am dus greul până acum. În continuare, junioarele nu sunt pregătite să le ia locul celor mari. Nu pot să țină un meci din Divizia A1 la nivelul pe care trebuie să îl țină. Probabil că la Târgu Mureș vom începe tot cu echipa care funcționează în mod normal, și să sperăm că nu vor apărea alte probleme de sănătate și că vom câștiga, a declarat antrenorul echipei Agroland Timișoara, Bogdan Paul.

Sâmbătă de la ora 18:00 se vor duela pentru puncte și echipele CSM Târgoviște și CSM Lugoj. Meciul se va juca în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Etapa a 8-a a Diviziei A1 se va desfășura după următorul program:
Sâmbătă 02.12.2017
CS Dinamo București –ACS Penicilina Iași, ora 12:00
CSM București – CS ”U” NTT Data Cluj, ora 13:00, meciul se joaca in sala Rapid
CSM Târgoviște – CSM Lugoj, ora 18:00
CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș – ACS Agroland Timișoara, ora 18:00
CSM Volei Alba-Blaj – CS Știința Bacău, ora 15:30, în direct la Digi Sport

Urmărește-ne pe Facebook:

CS Știința Bacăucs volei alba-blajDivizia A1 la volei femininvoleivolei feminin