Volei feminin: Divizia A1 mai săracă, UVT Agroland Timișoara se retrage din campionat

Divizia A1 la volei feminin va fi din returul sezonului 2018-2019 mai săracă deoarece UVT Agroland Timișoara nu mai continuă în campionat. Președintele Horia Cardoș a luat hotărârea de a retrage echipa din campionat, la finalul turului din sezonul regular al Diviziei A1 de volei feminin.

Oficialii timișoreni acuză conducerea Federatie de Volei de atitudine ostilă și au decis să se îndepărteze de acest fenomen.

“Așa cum am avertizat din vară, clubul nostru se află sub asediul conducerii Federației Române de Volei, deoarece am început să spunem lucrurilor pe nume. Iată că la jumătatea sezonului regular, am hotărât să nu mai continuăm această luptă, fiindcă, din păcate, voleiul se îndreaptă, din cauza domnilor Vișan și Cotoanță, spre o fundătură. Nu mai vrem să facem parte din acest fenomen.

Nu este nici vina sportivilor, nici a celor din staff. Sunt oameni minunați, i-am cunoscut pe mulți dintre ei. Vina o poartă exclusiv câțiva oameni care conduc destinele acestei federații de foarte mult timp. Dacă ne uităm la numărul de echipe din prima ligă, atât la feminin, cât și la masculin, dacă ne uităm la numărul de echipe de juniori, cadeți și speranțe, vom realiza că voleiul involuează în România, deși în Europa și în lume lucrurile se îndreaptă într-o direcție opusă. Adică voleiul se dezvoltă, numărul de jucători crește. Din păcate, în România, din cauza celor două persoane menționate, așa cum am spus și în vară, lucrurile merg într-o direcție greșită”, conform comunicatului emis de președintelui clubului UVT Agroland Timișoara, Horia Cardoș.

Comunicatul întreg se regăsește pe site-ul clubului Punct final. UVT Agroland nu mai continuă în Divizia A1

Sursă: http://volei-timisoara.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

uvt agroland timisoaravoleivolei feminin