Volei feminin: CSM Volei Alba-Blaj si-a setat primul scop in Champions League, sa ajunga in faza grupelor | Primul meci din turul doi este astazi in direct la Digi Sport

Vicecampioana Europei la volei feminin, formatia CSM Volei Alba Blaj, va debuta astazi intr-un nou sezon al Ligii Campionilor la volei, cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa.

Echipa antrenata de Darko Zakoc va juca primul meci din turul 2 preliminar al Champions League in deplasare pe terenul formatiei cehe – VK UP Olomouc. Partida va fi transmisa in direct la Digi Sport 3, miercuri de la ora 19:00.

„Scopul nostru este să trecem in faza grupelor in competitie. Avem niște informații de la Lucie Smutná și cu cel mai mare respect față de adversar, cred că vom câștiga fără probleme dacă oferim o performanță bună. În sezonul trecut în meciurile mari, am avut un nucleu de 7-8 jucătoare, dar acum fiecare sportiva poate lua locul și poate schimba jocul pentru noi. Noi respectam VK UP OLOMOUC foarte mult, dar vom juca cel mai bun volei pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil pentru noi. Cred că avem prima șansă să mergem in runda a 3-a și vom lupta pentru victorie. Așteptăm cu nerăbdare să întâlnim susținătorii echipei cehe, îi respectăm și, dincolo de aceasta, este primul nostru meci oficial în acest sezon, prin urmare dorim să câștigăm și să prezentăm un volei de calitate pentru fanii prezenți „, a declarat antrenorul echipei blajene, Darko Zakoc, pentru site-ul cev.eu

Si noua jucatoare a formatiei CSM Volei Alba-Blaj, Lucie Smutná, se arata incantata de a incepe noul sezon al Ligii Campionilor chiar la ea in tara: „Sunt fericita că pot juca acasă în Republica Cehă. Vrem să facem primul pas spre a ajunge la următoarea rundă”.

Partida retur va avea loc marti, 30.10.2018, la Sibiu in Sala Sporturilor Transilvania, cu incepere de la ora 18:00.

Urmarește-ne pe Facebook:

CEV Volleyball Champions LeagueCSM Volei Alba-Blajvoleivolei feminin