Volei feminin: CSM București și Volei Alba Blaj încep aventura europeană

Marți, 12 decembrie, și miercuri, 13 decembrie, 2 dintre cele mai titrate echipe ale României la volei feminin își încep aventura europeană în Champions League și CEV Cup.

Volei Alba Blaj, Campioana României la volei feminin, va debuta miercuri – 13 decembrie în Runda a 4-a a celei mai importante competiții europene de volei feminin – Liga Campionilor(CEV Volleyball Champions League). Echipa din Blaj a fost repartizată în Grupa A alături de următoarele 3 formații: Volei Zurich, Developres SkyRes Rzeszow și ASPTT Mulhouse VB.

Campioana României va evolua în primul meci al Grupei A în compania formației Volero Zurich, meciul urmând a se disputa în Sala Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu, cu începere de la ora 18:00 și în direct la Digi Sport 4.

CSM Volei Alba-Blaj – Volero Zurich, ora 18:00, miercuri 13.12.2017

Și pentru că echipa din Blaj își dorește ca suporterii să le fie alături la Sibiu, deplasarea celor care doresc să le susțină pe fete este gratuită, iar surprizele nu se opresc aici, cei prezenti în Sala din Sibiu îmbrăcați în roșu, vor primi din partea clubului un cadou-surpriză.

În Cupele Europene – CEV Cup vor debuta marți, 12 decembrie, și tigroaicele de la CSM Bucureești. Echipa din Capitală va juca meciurile tur-retur din 16-imile celei de a doua competiții ca valoare din Europa în compania formației din Rusia – Uralochka – NTMK EKATERINBURG.

Meciul tur se va disputa în Sala Rapid din București cu începere de la ora 17:30. Biletele pentru partida din CEV Cup pot fi achiziționate din rețeaua Eventin, sau direct de la Sala Rapid, începând cu ora 16:00 în ziua meciului.

CSM București – Uralochka – NTMK EKATERINBURG, ora 17:30, marți 12.12.2017

Și echipa CSM București a făcut o surpriză iubitorilor de volei, astfel că în urma unui concurs intitulat ”Fii VIP la un meci de europene” , 10 suporteri au câștigat invitații duble la meciul dintre CSM și Uralochka

Urmărește-ne pe Facebook:

cev cupCEV Volleyball Champions Leaguecsm bucuresti voleivoleivolei alba blajvolei feminin