Volei feminin: CSM București a pierdut pe terenul lui Fenerbahce

Echipa CSM București a disputat miercuri, 23 ianuarie, a treia partidă din Grupa E a Ligii Campionilor la volei feminin pe terenul formație turce Fenerbahce Opet Istanbul.

”Tigroaicele” au pierdut meciul jucat în ”Burhan Felek Voleybol Salonu” din Istanbul în minimum de seturi, 3-0(25-18,25-19,25-22).

Primul set al disputei de la Istanbul a fost dominat clar de gazde, pe care și l-au adjudecat fără prea mari emoții la 18. A urmat un set secund mult mai disputat, în care voleibalistele de la CSM București au început bine, au condus cu 10:5 și 12:9, dar în care reprezentanta Turciei a reușit să revină. Cu Vargas și Bricio în prim-plan, Fenerbahce a controlat finalul setului, iar de la 18:18 a mai cedat un singur punct.

Setul al treilea a fost și ultimul al partidei, deși echipa antrenată de Ferhat Akbas a luptat din greu. Fenerbahce a început bine, a condus 8-3 în debut, însă „tigroaicele” au restabilit echilibrul și chiar au preluat conducerea pe final, 18:19. S-a repetat însă scenariul din al doilea set, Fenerbahce a fost mai exactă în momentele importante și s-a impus la 22, câștigând astfel și partida.

Următoarea partidă a echipei CSM București în Grupa E a Ligii Campionilor va avea loc în data de 6 februarie 2019 pe terenul formației Dinamo Moscova.

Sursă: www.csmbucuresti.ro
Foto: www.cev.eu

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti voleiLiga Campionilor la volei femininvoleivolei feminin