Volei feminin: CS “U” Cluj organizeaza Cupa ”U” NTT Data Cluj

In perioada 22-24 septembrie, la Cluj, in Sala Sporturilor “Horia Demian” se va desfasura turneul amical Cupa ”U” NTT Data Cluj, competitie organizata de echipa de volei feminin CS „U” Cluj.

Au spus prezent turneului 3 echipe: 2 din Divizia A1 la volei feminin a Romaniei: CSM Lugoj, CSU Targu Mures si echipa ungara Jászberény, formatie ce are ca obiectiv titlul in Campionatul Ungariei.

Programul celor 3 zile de competitie va fi urmatorul:
Vineri, 22 septembrie

16:15 – CSU Târgu Mureș – CSM Lugoj
18:30 – ”U” NTT Data Cluj-Napoca – Jászberény

Sâmbătă, 23 septembrie

16:15 – CSU Târgu Mureș – Jászberény
18:30 – ”U” NTT Data Cluj-Napoca – CSM Lugoj

Duminică, 24 septembrie

10:30 – CSM Lugoj – Jászberény
12:00 – ”U” NTT Data Cluj – CSU Târgu Mureș

,,Va fi un turneu destul de tare, ținând cont că vine echipa din Ungaria la care am participat noi. Este o echipă foarte puternică, cu pretenții la titlu în campionatul Ungariei. Vine CSM Lugoj, o echipă puternică de anul trecut, care s-a întărit cu cinci străine și Târgu Mureș, o echipă cu tradiție din prima ligă, care are sportive foarte valoroase. Sperăm să facem meciuri bune, să creștem și să ne omogenizăm grupul. Nici aici nu ne interesează rezultatele, ci mult mai mult partea tehnico-tactică. Din păcate, nu avem foarte mult timp de lucru deoarece pozițiile în sală sunt puține și scurte și din această cauză nu reușim să ne desfășurăm o activitate cu un volum mai mare de muncă. Sper ca suporterii Universității să vină într-un număr cât mai mare să susțină acest proiect al nostru, să ne fie alături pentru că vom avea nevoie și de ei. Să ne fie al șaptelea jucător”, a spus antrenorul echipei de volei ”U” NTT Data Cluj, Ciprian Dârnescu, conform site-ului oficial al clubului

Jucatoarele antrenate de Ciprian Darnescu au participat la finalul saptamanii trecute (15-16 septembrie) la un turneu in Ungaria, la Szolnok, unde au ocupat locul trei. Voleibalistele au fost in grupa B impreuna cu Vasas si Vasas și Budaörs, iar în grupa A s-au aflat echipe precum MTK, Gödöllő, Nyíregyháza și Jászberény. Organizatoarea turneului a fost chiar echipa Jászberény, formatie ce va juca in turneul amical de la Cluj.

Intrarea este libera la meciurile din cadrul Cupei „U” NTT Data Cluj

cs u clujcsm lugojcsu targu muresCupa "U" NTT Data ClujJászberényvoleivolei feminin