Volei feminin: CS Stiinta Bacau a cerut amanarea partidei din sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa de volei feminin CS Stiinta Bacau a cerut amanarea partidei din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, meci ce urma sa se dispute in compania formatiei CSM Lugoj, informeaza echipa lugojeana.

Echipa CSM Lugoj aduce la cunostinta ca motivul pentru care formatia CS Stiinta Bacau a cerut amanarea partidei se leaga de conditiile meteo, improprii, pentru efectuarea deplasarii.

In urma cu cateva zile formatia din Moldova a cerut si amanarea partidei din etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei feminin, tot in compania formatiei CSM Lugoj, datorita programului foarte incarcat, aceasta fiind angrenata in cupele europene – CEV CUP.

In aceste conditii, primul meci oficial al echipei CSM Lugoj din anul 2019 va avea loc in data de 26 ianuarie, tot pe teren propriu, dar in compania formatiei CS “U” NTT Data Cluj, in timp ce formatia CS Stiinta Bacau va primi vizita echipei CS Dinamo Bucuresti, in meciul ce conteaza pentru etapa a 11-a, tot 26 ianuarie.

Miercuri 16 ianuarie urmeaza sa se dispute urmatoarele partide din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la volei feminin:

CS Dinamo Bucuresti – CSm Targoviste, ora 17:30, Digi Sport

CSU Belor Galati – CSM Volei Alba-Blaj, ora 12:00

Urmarește-ne pe Facebook:

CS Știința Bacăucsm lugojcupa romaniei la volei femininvoleivolei feminin