Volei feminin: Bogdan Paul: ”Echipa are suficientă putere să se sacrifice și să revină”

UVT Agroland Timișoara încearcă joi 6 decembrie să întoarcă rezultatul din 16-imile Cupei Challenge și să se califice în optimile competiției. Partida cu Vasas Budapesta este programată la ora 19.00 în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

După ce în partida tur UVT Agroland Timișoara a pierdut la scorul de 1-3, voleibalistele de pe malul Begăi speră să câștige partida disputată pe teren propriu, să joace setul de aur și să obțină calificarea în faza următoare.

Înaintea meciului, antrenorul Bogdan Paul se arată încrezător în sportivele pe care le antrenează și mizează și pe sprijinul publicului în partida cu Vasas Budapesta.

Având în vedere rezultatul din Ungaria, partida va fi foarte dificilă. Trebuie să remontăm handicapul și ulterior să câștigăm setul de aur pentru calificare. Pe de altă parte, consider că echipa are suficientă putere să se sacrifice și să revină. Să nu uităm că setul de aur este un s et scurt, până la 15, care poate fi la îndemâna oricărei echipe, în condițiile în care noi vom reuși inițial un succes cu 3-0 sau 3-1.

Fiecare se organizează cum poate. Din păcate, noi în tur nu am avut-o pe Katarina Jovanovic. S-a simțit lipsa ei, sperăm că acum va reuși să se integreze mult mai bine în angrenajul echipei pentru acest meci. Vasas a venit la Timișoara fără două jucătoare titulare, una dintre ele a lipsit și la meciul tur. Va fi complicat și eu sunt convins că ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru calificare.

Eu cred că lumea care vine la sală trebuie să se aștepte la un meci de volei frumos. Să sperăm că și rezultatul va fi în favoarea noastră. Sunt convins că jocul în sine și spectacolul sportiv vor fi de calitate.”

Duelul cu Vasas Röplabda poate fi urmărit joi pe internet:
– pe pagina UVT Agroland Timisoara, pentru suporterii din România
– pe site-ul LAOLA1 Volleyball, pentru cei care vor să urmărească meciul din altă țară

Partida dintre UVT Agroland Timișoara și Vasas Budapesta are și o latura caritabilă. Spectatorii sunt așteptați cu cărți la sală. Toate cărțile colectate vor fi ulterior donate copiilor din spitalele din vestul țării, în cadrul proiectului Citești, crești și te însănătoșești.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa challenge la volei femininuvt agroland timisoaravoleivolei feminin