Volei feminin: Beata Vaida si Francesca Alupei au castigat medalia de argint la Campionatul Balcanic de volei pe plaja U22

Echipa de volei pe plaja alcatuita din Beata Vaida si Francesca Alupei a obtinut duminica – 15 iulie medalia de argint in cadrul Campionatul Balcanic de volei pe plaja U22, disputat in Macedonia.

Romancele au fost invinse in finala competitiei de perechea formata din Maja Zivkovic si Jelena Sakotic din Bosnia si Hertegovina. Scorul finalei a fost 2-1 (21-18, 9-21, 15-8).

Pe pozitia a treia a podiumului s-a clasat echipa din Moldova formata din Ana Nicolaeva si Victoria Cirpac.

A doua formatie care a reprezentat Romania, formata din Andreea Lustiana Corcoz si Elena Petrosanu, a incheiat Campionatul Balcanic U22 pe pozitia a 8-a.

Si la masculin, Romania a fost reprezentata de perechea alcatuita din Andrei Crisan si Cristian Maier. Voleibalistii romani au incheiat Campionatul Balcanic U22 pe locul 5.

Competitia masculina a fost castigata de vecinii nostri din Moldova. Perechea formata din Evgeniu Papadiuc si Fiodor Majarov s-a impus in finala mare a competitiei in fata echipei din Bulgaria alcatuita din Georgi Stoyanov si Kristiyan Petrov. Podiumul a fost completat de o alta echipa din Moldova alcatuita din Maxim Voeanin si Maxim Korsakov.

Urmărește-ne pe Facebook:

Andreea Lustiana Corcoz si Elena PetrosanuAndrei Crisan si Cristian MaierBeata Vaida si Francesca Alupeicampionatul balcanic de volei pe plaja u22voleivolei pe plaja