Volei feminin: Alba Blaj scrie istorie în Europa. Fetele antrenate de Darko Zakoc s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj scrie istorie. Echipa de volei feminin CSM Volei Alba Blaj a reușit astăzi – 22 februarie 2018 să scrie istorie în voleiul feminin românesc prin calificarea în play-off-ul celei mai importante competiții europene de volei – Liga Campionilor.

Cu 5 victorii din tot atâtea partide, echipa antrenată de Darko Zakoc s-a calificat între cele mai bune 6 echipe din Europa, cu o etapă înaintea încheierii meciurilor din cele 4 grupe.

Sala Sporturilor ”Transilvania ” din Sibiu a fost astăzi din nou cu noroc pentru echipa Volei Alba Blaj care a câștigat și partida cu numărul 5 din Grupa A. Formația din Blaj s-a impus în confruntarea cu echipa poloneză Developres SkyRes Rzeszow la capătul a 4 seturi și a ajuns la un total de 14 puncte în Grupa A.

După 2 seturi dominate fără drept de apel de către voleibalistele antrenate de Darko Zakoc și încheiate la -15 și -16, a urmat o revenire a echipei din Polonia care și-a trecut în cont setul cu numărul 3. Dominația echipei oaspete a durat un singur set, sportivele din Blaj revenind rapid în joc în setul 4, pe care l-au câștigat la scorul de 25-12

CSM Volei Alba Blaj – Developres SkyRes Rzeszow 3-1(25-15,25-16,20-25,25-12)

Urmărește-ne pe Facebook:

CEV Volleyball Champions LeagueDevelopres SkyRes RZESZOWvoleivolei alba blajvolei feminin