Volei feminin: Alba-Blaj face ravagii în Europa. Campioana s-a impus și în Franța, cu Mulhouse

Volei Alba-Blaj face senzație în Grupa A a Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Darko Zakoc a câștigat și partida cu numărul 3 a grupei din care face parte, de această dată impunându-se pe terenul echipei franceze, ASPTT MULHOUSE VB.

De 4 seturi și de 120 de minute a avut nevoie Campioana României pentru a trece de Mulhouse în Sala Palais des Sports, în cadrul unui meci spectaculos și cu multe faze la care s-a apelat la probele video.

ASPTT MULHOUSE VB – CSM Volei Alba-Blaj 1-3(20-25,25-20,16-25,20-25)

Patru dintre jucătoarele echipei Alba-Blaj au marcat același număr de puncte: Salaoru – 12(7) , Cleger Abel – 12 (7) , Onyejekwe – 12 (5)  și Crncevic – 12 (3). La serviciu Cleger a reușit 3 ași, iar Salaoru și Thomaz de Aquino au reușit câte 1 as. Și la blocaj echipa din Blaj s-a descurcat bine, Onyejekwe încheind partida cu 3 reușite, iar Morales și Salaoru cu câte 2.

Următorul meci al echipei CSM Volei Alba-Blaj în Liga Campionilor va avea loc în data de 7 februarie în Sala Transilvania din Sibiu. În România va sosi chiar adversara de astăzi – ASPTT MULHOUSE VB.

În clasamentul Grupei A, CSM Volei Alba-Blaj conduce detașat, având acumulate 9 puncte (3 victorii din tot atâtea posibile) 

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor, care programează partide între 20 martie şi 5 aprilie.

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

Urmărește-ne pe Facebook:

ASPTT MULHOUSE VBLiga Campionilor la volei femininvoleivolei alba blajvolei feminin